Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ντάλας καλεί Ντόρσεϊ! Τον θέλει και ο Ιτούδης - Μόνο Πειραιά θα έχει ουσιαστικό ρόλο
| 2022-07-06 09:14:00

Ντάλας καλεί Ντόρσεϊ! Τον θέλει και ο Ιτούδης - Μόνο στον Ολυμπιακό θα έχει ουσιαστικό ρόλο

Sportdog Team
Ντάλας καλεί Ντόρσεϊ! Τον θέλει και ο Ιτούδης - Μόνο στον Ολυμπιακό θα έχει ουσιαστικό ρόλο

Ο διεθνής γκαρντ έχει πλέον στα χέρια του προτάσεις από Ολυμπιακό, Φενέρ, Μάβερικς. Επιθυμία για επιστροφή στο NBA και σιγουριά στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι από τις υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει την πολυτέλεια να βρει παίκτη στη θέση του. Γιατί δεν βρίσκεται εύκολα σουτέρ αυτήν τη στιγμή. Κάνει δουλειά που δεν φαίνεται. Απασχολεί τις αντίπαλες άμυνες. Αν παρατηρήσετε όταν δεν έπαιζε ο Ντόρσεϊ πέρσι ήταν στατική η ομάδα του Πειραιά. Και ένας επιπλέον λόγος που κάνει τον Ντόρσεϊ αναγκαίο είναι το ελληνικό διαβατήριο.

Ο διεθνής γκαρντ έχει πλέον στα χέρια του προτάσεις από Ολυμπιακό, Φενέρ, Μάβερικς. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στις ΗΠΑ και όχι αποκλειστικά για να κάνει διακοπές. Όπως αποκάλυψε το «Yahoo», ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε προπόνηση με τους Μάβερικς.

Η επιθυμία του για να επιστρέψει στο ΝΒΑ είναι δεδομένη και αυτό αναμένεται να κυνηγήσει και αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «Eurohoops». Όπως αναφέρεται, λοιπόν, σε σχετικό δημοσίευμα ο 26χρονος περιμένει πρόταση από την ομάδα του Ντάλας και για τον λόγο αυτό έχει βάλει στον… πάγο τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή τους στον Ντόρσεϊ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη του έχει επίσης προσφορά και με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ πάντως μεταφέρεται, ότι τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Πειραιά, δεν θα τον βρει πουθενά αλλού.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags