Facebook Pixel All Star Game: Χαρά της επίθεσης στο ΟΑΚΑ - Νίκησε Παπαγιάννη ο Βεζένκοφ - Εντυπωσιακές φάσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-18 18:07:00

Χαρά της επίθεσης στο ΟΑΚΑ - Νίκησε Παπαγιάννη ο Βεζένκοφ - Εντυπωσιακές φάσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαρά της επίθεσης στο ΟΑΚΑ - Νίκησε Παπαγιάννη ο Βεζένκοφ - Εντυπωσιακές φάσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ «αντάμωσαν» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, χαρίζοντας εντυπωσιακές φάσεις, αποζημιώνοντας το κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες. Νικήτρια η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ με 137-112.

Η γιορτή του μπάσκετ ολοκληρώθηκε με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ και αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη. Για περίπου 2 ώρες οι μεγαλύτεροι αστέρες της Basket League άφησαν για λίγο στην άκρη τις σκοπιμότητες και χάρισαν πολύ όμορφες φάσεις, αποζημιώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και απόλαυσε με την ψυχή του το event.

Σάσα Βεζένκοφ, Μουσταφά Φαλ, Ακίλ Μίτσελ, Δημήτρης Αγραβάνης Γιώργος Παπαγιάννης, Τζέι Ντι Νότε, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Ντουέιν Μπέικον χάρισαν πλούσιο θέαμα, σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ υψηλό σκορ, εντυπωσιακές στιγμές και νικητή το μπάσκετ.

Για την ιστορία η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε νικήτρια απέναντι σε αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Μουσταφά Φαλ με 21 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ο Ακίλ Μίτσε με 19 πόντους και 9/11 σουτ ξεχώρισε, όπως και ο Σάσα Βεζένκοφ με 18 πόντους.

Από την πομάδα του Γιώργου Παπαγιάννη, ο σέντερ των «πράσινων» είχε 19 πόντους, με τον Τζέι Ντι Νότε να μετράει 24, ενώ 14 είχε ο Κουλμπόκα.

Τα δεκάλεπτα: 29-42, 81-76, 110-93. 137-112.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags