Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρίβει τα... χέρια του ο Σερέλης - Σημαντική επιστροφή στον ΠΑΟ ενόψει Βιλερμπάν
| 2023-03-16 05:40:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Σερέλης - Σημαντική επιστροφή στον ΠΑΟ ενόψει Βιλερμπάν

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Σερέλης - Σημαντική επιστροφή στον ΠΑΟ ενόψει Βιλερμπάν

Οι Πράσινοι αναχώρησαν την Τετάρτη (15/3) για την Γαλλία ενόψει του αγώνα στο Αστρομπάλ για τη Euroleague με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει ότι ακόμα ένα πρόβλημα που υπήρχε λύθηκε.

Ντέρικ Ουίλιαμς: Με μοναδική απουσία τον Δημήτρη Αγραβάνη ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/3) κόντρα στη Βιλερμπάν, με τον Χρήστο Σερέλη να βλέπει τελικά ότι ο Αμερικάνος φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και είναι διαθέσιμος.

«Η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα με καλή έδρα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και θα είμαστε έτοιμοι» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τα κλειδιά της αναμέτρησης:

Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Έχουν τον Φαλ, είναι θηριώδης τύπος και θα πρέπει να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νάντο Ντε Κολό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, έχουν επίσης πολύ καλά ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε ο Ντέρικ Ουίλιαμς κατά την αναχώρηση των Πρασίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό deal Σαββίδη - Υπογράφει με φορ εκατομμυρίου ο Μπότο - Επαφές για 10αρι από κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags