Facebook Pixel Και στην Φενέρ... Ολυμπιακό βλέπουν για την Ευρωλίγκα
| 2023-04-25 07:00:00

Και στην Φενέρ... Ολυμπιακό βλέπουν για την Ευρωλίγκα

Sportdog Team
Και στην Φενέρ... Ολυμπιακό βλέπουν για την Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Ντερία Γιανιέρ.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Ντερία Γιανιέρ, ενόψει της έναρξης της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, καθώς παρουσίασαν σταθερότητα όλη τη σεζόν και παράλληλα είναι ένα σύνολο που έχει χτιστεί εδώ και 2-3 χρόνια.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιανιέρ ξεκαθάρισε την παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη και την επόμενη σεζόν, λέγοντας πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Διαθέτει ένα ρόστερ που έχει χτίσει εδώ και 2-3 χρόνια και είναι σχεδόν στο τελικό του στάδιο. Εμείς, είμαστε ακόμη στην αρχή. Είναι μία πολύ καλά δομημένη ομάδα. Αναμφίβολα ήταν η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στο παρκέ. Εμείς, έχουμε και τραυματισμούς εδώ και καιρό και δυστυχώς δεν έχουμε ορισμένους παίκτες στο τελικό στάδιο της σεζόν. Αυτό, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα, όπως εμείς που ξεκινάμε τώρα το χτίσιμο. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση η ατμόσφαιρα, κυρίως στα εκτός έδρας ματς. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι το φαβορί για την Ευρωλίγκα, αλλά εμείς είμαστε Φενέρμπαχτσε», δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ ενόψει της σειράς με τους «ερυθρόλευκους».
Αναφορικά με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Ξεκινήσαμε τη διαδικασία μας με τον κόουτς Ιτούδη. Είναι πλεονέκτημα για εμάς που θα έχουμε τον ίδιο προπονητή και τη νέα σεζόν. Όπως φαίνεται θα γίνουν αρκετές αλλαγές προπονητών το καλοκαίρι. Έτσι, κάποιες ομάδες δεν θα έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Εμείς, όπως και μερικές ομάδες, έχουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε το μέλλον από τώρα. Ελπίζω να διατηρήσουμε έναν σταθερό κορμό και να κάνουμε τα σωστά βήματα. Αργότερα, θα παίξει ρόλο και η τύχη. Ελπίζω να πετύχουμε στις επιλογές μας και να κάνουμε κάποιες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν στη χημεία μας. Αυτή την στιγμή, εξετάζουμε πολύ λεπτομερώς τις επιλογές μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags