Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στα... καλά τους ξανά οι Αγγελόπουλοι - Δεν μπορεί να μη φύγει ο Βεζένκοφ αν... - Θέλει Γκος ο Ολυμπιακός"!
| 2023-06-19 10:00:00

"Στα... καλά τους ξανά οι Αγγελόπουλοι - Δεν μπορεί να μη φύγει ο Βεζένκοφ αν... - Θέλει Γκος ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
"Στα... καλά τους ξανά οι Αγγελόπουλοι - Δεν μπορεί να μη φύγει ο Βεζένκοφ αν... - Θέλει Γκος ο Ολυμπιακός"!

Οι υπερβάσεις Μπαρτζώκα και οι πιθανότητες για Σλούκα! Με τους αδελφούς παρόντες και δυνατούς οικονομικά και πάλι τα τελευταία χρόνια, οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα εκτιμά ο Τόλης Κοτζιάς μιλώντας στο sportdog.gr και αναλύει το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη μέρα.

Ολυμπιακός: Νταμπλούχος Ελλάδας ξανά είναι από το βράδυ τής Πέμπτης η ομάδα τού Γιώργου Μπαρτζώκα και αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι η επόμενη μέρα στους Ερυθρόλευκους.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τόλη Κοτζιά, μπαρουτοκαπνισμένο μπασκετικό δημοσιογράφο, προκειμένου να σχολιάσει τι θα γίνει στους Πειραιώτες και τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Παράδειγμα προς μίμηση ο Ολυμπιακός - Υπερβάσεις ο Μπαρτζώκας - Κανείς δεν το περίμενε αυτό"

"Άγγιξε το τέλειο όσον αφορά το αποτέλεσμα, υπό την έννοια ότι πήρε τους τρεις από τέσσερις τίτλους και έχασε την Ευρωλίγκα με τρόπο που δεν χάνεται. Αγωνιστικά, λειτουργικά, έκανε τρομερές υπερβάσεις. Είναι παράδειγμα προς μίμηση έτσι όπως λειτουργεί για όλον τον ευρωπαϊκό χώρο. Μια ομάδα που έχει το 10ο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα και έκανε αυτά που έκανε", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος. 

Το σχόλιό σου για τον Μπαρτζώκα;

"Κάνει κι αυτός υπερβάσεις, κανείς δεν περίμενε όταν άρχισε το 2006 την καριέρα του στην Ολύμπια Λάρισας, ότι θα έκανε τέτοια καριέρα και θα είχε τέτοια εξέλιξη. Αλλά στα 58 του χρόνια έχει τον τρόπο να ανεβάζει το επίπεδο της δουλειάς του και της ομάδας του".

 

"Δεν μπορεί να μη φύγει ο Βεζένκοφ αν... - Κεφάλαιο ο Σλούκας - Αν αποχωρήσουν και οι δύο"

Τόλη, πώς περιμένεις να είναι η επόμενη μέρα στο Λιμάνι όσον αφορά το ρόστερ;

"Το βασικό για τον Ολυμπιακό είναι τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ, από εκεί κρέμονται όλα. Άλλη ομάδα με τον Βεζένκοφ και άλλη χωρίς αυτόν. Αν τα λεφτά και ο ρόλος που του δώσουν οι Κινγκς τον ικανοποιήσουν, δεν μπορεί να μην φύγει. Αν μείνει στον Πειραιά, το χτίσιμο του ρόστερ θα είναι πολύ εύκολο. Αν φύγει θα είναι μεγάλος μπελάς, γιατί θα φύγει ένας παιχταράς, ένα ελληνικό διαβατήριο, εκείνος που κολλάει όλη την ομάδα και συν τις άλλοις δεν υπάρχει παίκτης ικανός ή κοντά στον Βεζένκοφ στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής για να τον αντικαταστήσει".

Με τον Σλούκα τι θα γίνει;

"Ο Σλούκας είναι επίσης μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μείνει στο τέλος. Αν δεν μείνει θα είναι μεγάλο πρόβλημα και αυτό για τον Ολυμπιακό, αλλά καλύπτεται λίγο πιο εύκολα σε σχέση με το κενό του Βεζένκοφ. Αν φύγουν και οι δύο, θα μιλάμε για άλλον Ολυμπιακό".

"Αυτόν να πάρει στα γκαρντ - Έτσι θα έρθει ο Μιλουτίνοφ - Ήσυχο το κεφάλι τού Ολυμπιακού με τους Αγγελόπουλους"

Στο κομμάτι της ενίσχυσης;

"Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρει ένα παίκτη που να παίζει με την μπάλα στα χέρια, αν μείνουν Σλούκας και Γουόκαπ. Σαν τον Γκος, που ήταν παλιότερα στον Ολυμπιακό και τώρα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, και τον έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός. Και βέβαια να πάρει (και θα πάρει) παίκτη που να είναι μπακ απ του Παπανικολάου, γιατί θα τα φτύσει μόνος του. Έκανε τρομερή χρονιά φέτος, έπαιξε σε 78 ματς λες και μιλάμε για παίκτη του ΝΒΑ. Και είναι 33 ετών. Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα τι θα γίνει με Σλούκα, Βεζένκοφ και Παπανικολάου (-γιατί και το δικό του συμβόλαιο λήγει),  θα πάρει τουλάχιστον ένα ψηλό πίσω από τον Φαλ - Ο Μιλουτίνοφ είναι ο στόχος. Αν πάει στα λεφτά που του δίνει ο Ολυμπιακός, θα έρθει".

Αγγελόπουλοι;

"Οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι, εδώ και 3-4 χρόνια, στα πολύ καλά τους. Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν και έχουν μάθει κι αυτοί τον τρόπο για να δουλεύουν με μικρά μπάτζετ και κάνουν σπουδαία πράγματα. Είναι πλέον 18 χρόνια στον Ολυμπιακό, η ομάδα έχει μεγαλουργήσει στα χέρια τους και όσο υπάρχουν Αγγελοπουλοι ο Ολυμπιακός έχει ήσυχο το κεφάλι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "όρος" Σλούκα σε Μπαρτζώκα για να μείνει - "Γερόλυκος" της Ρεάλ για Ολυμπιακό - Κλοπή από Παρτιζάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags