Facebook Pixel Παναγιώτης Φασούλας: "Είμαι Ολυμπιακός, έφυγα ως διωγμένος από ΠΑΟΚ - Μου έσπασαν το αυτοκίνητο" (Vid)
| 2023-10-22 15:46:00

Ατάκες Φασούλα: "Είμαι Ολυμπιακός, έφυγα ως διωγμένος από ΠΑΟΚ - Μου έσπασαν το αυτοκίνητο" (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες Φασούλα: "Είμαι Ολυμπιακός, έφυγα ως διωγμένος από ΠΑΟΚ - Μου έσπασαν το αυτοκίνητο" (Vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον παλαίμαχο άσο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα ολυμπιακά του αισθήματα, αλλά και στον τρόπο που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»:

«Είμαι Ολυμπιακός. Το εξηγώ πάντα, αλλά δεν με καταλαβαίνουν. Οι ΠΑΟΚτσήδες με βρίζουν γι’ αυτό. Εγώ από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος. Δε με ήθελε ο κόσμος. Εγώ είμαι παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας. ΠΑΟΚτσής άρρωστος. Φτάσαμε σε ένα σημείο η παρουσία μου να τους κουράσει.

Με κατηγορούσαν για ότι κι αν έκανε η ομάδα. Ακόμη και τα λεφτά που ξόδευε η ομάδα, τα χρέωναν όλα σε μένα. Κι ακόμη περισσότερα. Φτάσαμε στο σημείο να βγαίνω αλλαγή και να χειροκροτούν επειδή με έβγαλε ο προπονητής. Όταν τελείωσε η χρονιά λοιπόν, που με χρωστούσαν και λεφτά, ζήτησα να πληρωθώ, μου αρνήθηκαν και είπα ότι θα φύγω.

Μου έσπασαν το αυτοκίνητο δυο φορές στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη κάνω προσφυγή. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, ήρθα στη Γλυφάδα και δεν ξανά γύρισα εκεί. Σε τέτοια περίπτωση ή θα κλειστείς στον εαυτό σου ή θα πας σε μια ομάδα που μισούν και θα δείξεις για χρόνια ότι είσαι εδώ.

Και θα πάρω τίτλους. Και θα γίνω αρχηγός του Ολυμπιακού. Και δήμαρχος Πειραιά. Έτσι απαντάς σε αυτούς, που πετούσαν τσιμεντόλιθους στο σπίτι της μάνας μου επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, στο κύπελλο UEFA. Βεβαίως, όχι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Πως έγινα Ολυμπιακός; Ε, όταν χωρίζεις την γυναίκα σου και παντρεύεσαι μια νέα, δεν μπορείς να είσαι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags