Το μενού περιλαμβάνει έξι αγώνες για την Πέμπτη και άλλους τρεις για την Παρασκευή. 

Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν αρκετοί δημοφιλείς παίκτες, αλλά στο fantasy challenge παίζουν ρόλο οι βαθμοί που παίρνουν. Δεν γίνεται να μην έχεις στην ομάδα σου παίκτες που δίνουν πολλούς πόντους σε κάθε ματς και μπορούν να σε ανεβάσουν βαθμολογικά.

Το EuroLeague Greek Fantasy Challenge στο Sportdog.gr συνεχίζεται δυναμικά και έχοντας περάσει δέκα αγωνιστικές από την έναρξη της διοργάνωσης, υπάρχει μια πεντάδα παικτών που έχουν τον καλύτερο μέσο όρο πόντων σε ranking που προσφέρουν στους fantasy manager.

Η καλύτερη πεντάδα στο Euroleague Fantasy Challenge

Όσοι δεν τους έχετε, είναι καλό να μπορέσετε να αποκτήσετε κάποιον από αυτούς. Στην κορυφή βρίσκεται ο Τορνίκε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια με 22.6 πόντους μέσο όρο και ακολουθεί ο Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια με 21 (αφού προέρχεται από μηδέν βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι). Τρίτος είναι ο Νίκολα Μίροτιτς της Αρμάνι Μιλάνο με 20.8 καθώς έχει... σιγήσει τελευταία και την πεντάδα κλείνουν ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού με 20.1 και ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό με 19.5 PIR.

Το συναρπαστικό παιχνίδι της Euroleague έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και ακόμα και αν είστε χαμηλά στη βαθμολογία, τίποτα δεν έχει χαθεί. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.