Facebook Pixel Μεγάλη έκπληξη - Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε διεθνή Έλληνα παίκτη!
| 2023-12-13 17:00:00

Μεγάλη έκπληξη - Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε διεθνή Έλληνα παίκτη!

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη - Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε διεθνή Έλληνα παίκτη!

Έχει αγωνιστεί και στους πέντε "μεγάλους" του ελληνικού μπάσκετ και τώρα μετακομίζει στην Elite League για χάρη του Πανερυθραϊκού.

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου.

Ο έμπειρος Έλληνας άσος μετακομίζει στα παρκέ της Elite League, προερχόμενος από σπουδαία καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

"Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου, που γίνεται κάτοικος Νέας Ερυθραίας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας μας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Elite League!

Ο έμπειρος γκαρντ, διεθνής 26 φορές με την Εθνική μας ομάδα, πρωταθλητής Ελλάδας και ρέκορντμαν σε παρουσία στους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους, καθώς είναι ο πρώτος που κατάφερε να αγωνιστεί στην καριέρα του σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, αποδέχθηκε την πρόκληση και πλέον αποτελεί μέλος του συλλόγου μας!

Γιάννη, καλώς ήρθες στη μεγάλη μας οικογένεια! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτη του ΠΑΟ θέλει ο Σφαιρόπουλος - Ζήτησε από τον πρόεδρο να τα... σκάσει για να γίνει ο ηγέτης του Αστέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags