Facebook Pixel ΝΒΑ: Ζήλεψαν τους Έλληνες στις ΗΠΑ - Φωνές οπαδών ομάδας ΝΒΑ για αλλαγή ιδιοκτησίας - "Πουλήστε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-12-23 14:26:00

Ζήλεψαν τους Έλληνες στις ΗΠΑ - Φωνές οπαδών ομάδας ΝΒΑ για αλλαγή ιδιοκτησίας - "Πουλήστε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ζήλεψαν τους Έλληνες στις ΗΠΑ - Φωνές οπαδών ομάδας ΝΒΑ για αλλαγή ιδιοκτησίας - "Πουλήστε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ΝΒΑ διανύει τραγική χρονιά, μετρώντας 25 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει κάνει τον κόσμο της να είναι στα... κάγκελα, θέλοντας άμεσα αλλαγή στη διοίκηση.

Ντιτρόιτ Πίστονς: Τραγική είναι η χρονιά για την ομάδα από το Ντιτρόιτ μέχρι στιγμής μετρώντας 25 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ούσα πολύ κοντά στο αρνητικό ρεκόρ των 26 που κρατούν από κοινού οι Καβαλίερς του 2010-11 και οι Φιλαντέλφια 76ers του 2013-14.

Μάλιστα η κατάσταση αυτή δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο των Ντιτρόιτ Πίστονς οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ματς με τους Τζαζ φώναξαν μαζικά «πουλήστε την ομάδα», εκφράζοντας προφανώς τη δυσαρέσκειά τους για τον ιδιοκτήτη του franchise, Τομ Γκορς, που έχει και ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags