Facebook Pixel Επιβεβαίωση Μπαρτζώκα: ’’Ψάχνουμε σέντερ, 2 μήνες εκτός ο Μιλουτίνοφ’’ - Κι άλλο πρόβλημα με Ρεάλ!
| 2024-01-24 16:50:00

Επιβεβαίωση Μπαρτζώκα: "Ψάχνουμε σέντερ, 2 μήνες εκτός ο Μιλουτίνοφ" - Και τρίτο μεγάλο πρόβλημα με Ρεάλ!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Μπαρτζώκα: "Ψάχνουμε σέντερ, 2 μήνες εκτός ο Μιλουτίνοφ" - Και τρίτο μεγάλο πρόβλημα με Ρεάλ!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη βγει στην αγορά για την απόκτηση ψηλού, ενώ οι φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας έχουν κι άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Ισπανία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, την αναζήτηση σέντερ από την αγορά και αποκάλυψε πως ο Γκος είναι αμφίβολος!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο τραυματισμός του Νίκολα απαιτεί εγχείρηση και είναι περίπου δύο μήνες η απουσία του. Επειδή είναι κι ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα, ερευνούμε την αγορά, μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες, αλλά αυτή την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο να βρεις παίκτη που είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Αν έρθει κάποιος χρειάζεται αμέσως να είναι σε καλή κατάσταση κι όχι να περάσει ένας μήνας».

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Ο αντίπαλος είναι δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος. Πρέπει να δούμε εμείς πώς είμαστε, ποιοι είμαστε και να κάνουμε μια αναπροσαρμογή σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού μας, ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι αμφίβολος ο Γκος. Θα δούμε τι plays μπορούμε να παίξουμε αμυντικά κι επιθετικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Παίκτες που θα παίξουν περισσότερο χρόνο, παίκτες που θα χρειαστεί να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις… Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα πλάνο και να είμαστε σκληροί, όπως πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!

Για την κατάσταση της ''Βασίλισσας'': «Όταν παίζεις 90 παιχνίδια το χρόνο, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια σε τοπ επίπεδο φόρμας. Μοιραία θα κάνεις 1-2 κακά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις κοιλιά. Ούτε αν κάνεις 1-2 καλά παιχνίδια ότι είσαι σούπερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags