Facebook Pixel Έπαθαν... Περιστέρι στις ΗΠΑ - Βγήκαν οι μεζούρες σε αγώνα του NCAA
| 2024-04-02 01:06:00

Έπαθαν... Περιστέρι στις ΗΠΑ - Βγήκαν οι μεζούρες σε αγώνα του NCAA (BINTEO)

Sportdog Team
Έπαθαν... Περιστέρι στις ΗΠΑ - Βγήκαν οι μεζούρες σε αγώνα του NCAA (BINTEO)

Φαίνεται τα όσα έγιναν πριν το περσινό παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου με την ΑΕΚ για τη Super League τα... ζήλεψαν πριν από αναμέτρηση για το NCAA με τις μεζούρες να κάνουν την... εμφάνισή τους.

ΗΠΑ: Μπορεί στην Αμερική να μην λάτρεις του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως φαίνεται να ζήλεψαν κάποιες από τις... ιδιαιτερότητες που συμβαίνουν στην χώρα μας, μιας και πριν τον αγώνα ματς ανάμεσα σε NC State και Texas για τη March Madness του NCAA βγήκαν οι μεζούρες.

Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε να μετρηθεί η απόσταση του τριπόντου στο Moda Center του Πόρτλαντ και ιαπιστώθηκε πως η απόσταση από την baseline μέχρι τη γραμμή του τριπόντου στο γήπεδο δεν ήταν ίση και στις δύο πλευρές του παρκέ, με το παιχνίδι πάντως να ξεκινάει κανονικά.

Μερικές ώρες αργότερα, το NCAA τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό, αναφέροντας πως οι προπονητές των δύο ομάδων ενημερώθηκαν για την κατάσταση και επέλεξαν το παιχνίδι να γίνει κανονικά, αντί να περιμένουν να διορθωθούν οι γραμμές στο παρκέ, ενώ η διοργανώτρια Αρχή ξεκαθάρισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειας για την αποκατάσταση αυτής της ανωμαλίας πριν από την επόμενη αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο εν λόγω γήπεδο.

Δείτε όσα έγιναν στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags