Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με παικταρά - Ο επόμενος μετά τον Φαλ - Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2022-02-22 22:30:00

"Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με παικταρά - Ο επόμενος μετά τον Φαλ - Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
"Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με παικταρά - Ο επόμενος μετά τον Φαλ - Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ

Οι δύο Έλληνες που θέλουν στο Λιμάνι και η περίπτωση του Αμερικανού. Γιατί παρότι γουστάρει τους Πειραιώτες σκέφτεται πρώτα το NBA, το τεράστιο ταλέντο αποτελεί...  καψούρα των προέδρων και οι επόμενες κινήσεις όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο, έχει μπροστά του πλέον το κρίσιμο παιχνίδι με την Αρμάνι και παράλληλα έχει το μυαλό του και στην επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό είναι και εκείνο, που βγήκε στον αέρα περί επέκτασης συνεργασίας με τον Μουσταφά Φαλ. Με τον Γάλλο σέντερ οι Πειραιώτες έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά το καλοκαίρι του 2022 μπορούν να τον χάσουν, καθώς υπάρχει σχετικό μπάι-άουτ στο συμβόλαιό τους. Για αυτός άλλωστε και του έχουν προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους για το καλοκαίρι του 2025 με κάπως διαφορετικούς όρους. Και οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Φαλ το προηγούμενο καλοκαίρι, πολλοί αμφέβαλλαν για τη χρησιμότητα αυτής της μεταγραφής. Πλέον, όμως, ουδείς αμφιβάλλει και οι Ολυμπιακοί τον θέλουν κοντά τους για πολλά χρόνια ακόμη.

Ανάλογη κίνηση έχει γίνει και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, μόνο, που είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Ο ομογενής γκαρντ γουστάρει τον Ολυμπιακό, αλλά πιο πάνω στο μυαλό του είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ. Είναι γεννημένος στις ΗΠΑ, όνειρό του είναι το ΝΒΑ, θεωρεί ότι βάσει προσόντων πρέπει να είναι εκεί και για αυτό θέλει πως και πώς να ξαναπάει. Παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Μέμφις και Ατλάντα. Δεν ήταν κακός, όχι, όμως, τόσο καλός, ώστε να μείνει εκεί.

Πλέον, βέβαια, είναι πιο ώριμος, τα προσόντα τα έχει, είναι σίγουρο ότι θα έχει κι άλλες ευκαιρίες για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Για την επόμενη χρονιά, ήδη έχουν αναφερθεί διάφορα ονόματα για τον Ολυμπιακό, όπως του Κώστα Αντετοκούνμπο, του Ναζ Μήτρου-Λονγκ και του Γιουσουφά Φαλ της Βιλερμπάν, αλλά είναι νωρίς για τέτοια πράγματα. Αντίθετα, δεν είναι νωρίς για επεκτάσεις συμβολαίων και ανανεώσεις με το όνομα, πάντως, του 16χρονου Αλέξανδρου Σαμοντούροβ της ΔΕΚΑ να μην φεύγει με τίποτα από το μυαλό των Πειραιωτών και κυρίως των Αγγελόπουλων. Πρόκειται άλλωστε για το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο, που υπάρχει και γι’ αυτό τον παρακολουθεί στενά και ο Παναθηναϊκός.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Ποστάρισμα που "τρέλανε" τον κόσμο του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags