Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής τον Κολοσσό στην Ρόδο, αλλά οι πληγές από την συντριβή στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό είναι ακόμη ορθάνοιχτες. Και κανείς δεν ξέρει πότε και πως θα κλείσουν.

Προς το παρόν θέμα απομάκρυνσης του Δημήτρη Πρίφτη δεν υπάρχει. Θα υπάρξει, όμως, αν προκύψει κάτι ακραίο στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Μία κατάσταση, δηλαδή, σαν κι αυτή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ περιέβαλλε και περιβάλλει με μεγάλη εμπιστοσύνη τον Πρίφτη, αλλά καλώς ή κακώς σε αυτό το επίπεδο μετράνε τα αποτελέσματα. Και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν τα έχει, αλλά τις περισσότερες φορές κάνει και βήματα πίσω. Και το τελευταίο ίσως είναι το σημαντικότερο ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «πράσινοι» θέλουν το πρωτάθλημα και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να τα καταφέρουν. Και αν προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα προπονητή, κινείται ήδη η διαδικασία για μεταγραφή ή μεταγραφές. Μάλιστα κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Κόνερ Φράνκαμπ, που ξεκίνησε την χρονιά στην Ζενίτ, ενώ η λίστα θα γίνει πιο πλούσια τις επόμενες μέρες, αφού κι άλλοι παίκτες έχουν φύγει ή θα φύγουν από τις ρωσικές ομάδες. Όπως ο Πολωνός Πονίτκα, που έφυγε πριν από μερικές μέρες κι αυτός από την Ζενίτ.

Πάνω από όλα ο εξάστερος χρειάζεται έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ. Ο Φράνκαμπ, όπως αναφέραμε, είναι το πρώτο όνομα, που έχει πέσει στο τραπέζι αν και οι προπονητές του Παναθηναϊκού ψάχνουν παντού ώστε να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Στέφαν Γιόβιτς αργεί να γυρίσει από τον τραυματισμό του και κανείς βέβαια δεν ξέρει όταν γυρίσει, σε ποια κατάσταση θα είναι. Και ο Παναθηναϊκός «καίγεται» πλέον για έτοιμους παίκτες και όχι για πειράματα. Δύο μήνες έμειναν άλλωστε για το τέλος της σεζόν.

Το καλό, πάντως, για το «τριφύλλι» είναι ότι από εβδομάδα επιστρέφει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δίνοντας έτσι μία άλλη οντότητα, μία άλλη βαρύτητα στο ρόστερ της ομάδας. Ο «Πάπι» έλειψε πολύ και η επιστροφή του θα κλείσει πολλές τρύπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Πρίφτη με Αλβέρτη-Διαμαντίδη - Θα είχε απολυθεί αν… - Αυτόν φέρνει άμεσα λόγω ΣΕΦ!