Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό που έγινε με Ματ Τόμας είναι χειρότερο κι από την πιθανή ήττα από Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-02-17 22:14:00

Αυτό που έγινε με Ματ Τόμας είναι χειρότερο κι από την πιθανή ήττα από Ολυμπιακό!

Αυτό που έγινε με Ματ Τόμας είναι χειρότερο κι από την πιθανή ήττα από Ολυμπιακό!

Πώς μπορεί να ελπίζει το Τριφύλλι; Δύο λεπτά χρειάζονται να καταρρεύσει! Η εικόνα κόντρα στον Κολοσσό που προβλημάτισε για ακόμα μια φορά και το... κατόθρωμα του Ράντονιτς που άφησε την ομάδα χωρίς σούτινγκ γκαρντ.

Παναθηναϊκός: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Ένας Παναθηναϊκός που έκανε πάρτι για τρία δεκάλεπτα, κατάφερε να κάνει ντέρμπι και το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, επιβεβαιώνοντας το εξής: Δυστυχώς, η συγκεκριμένη ομάδα όπως είναι σταθερά μέχρι τώρα στη σεζόν, δεν έχει καμία τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Πραγματικά όσο και να αναζητήσει κανείς, δεν βρίσκει τρόπους για το πως αυτή -επαναλαμβάνουμε- η ομάδα, μπορεί να περάσει πάνω από τους Ερυθρόλευκους και να πάει εκείνη τελικό. Ακόμα κι αν μιλάμε για ένα μόνο ματς, για ένα μόνο "αιώνιο" ντέρμπι. Διότι έστω ότι οι Πράσινοι κάνουν τρεις ιδανικές περιόδους. Για 1-2 δύο λεπτά να καταρρεύσουν, όπως δηλαδή με τον Κολοσσό, οι Πειραιώτες θα τους διαλύσουν!

Ωστόσο, αυτό που έγινε με τον Ματ Τόμας είναι χειρότερο κι από την πιθανή ήττα από τον Ολυμπιακό αύριο (18/2, 20:00). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, πραγματικά, ξεπέρασε αυτή τη φορά ακόμα και τον εαυτό του. Ουσιαστικά, με την κίνησή του να κόψει τον Αμερικανό, τον πέταξε εκτός ομάδας μέχρι τους τελικούς, σπαταλώντας τις δύο από τις τρεις αλλαγές ξένων που είχε ο Παναθηναϊκός μέσα σε 5 μέρες! Ειλικρινά, αφού ο Άντριους δεν έφευγε και ήθελε τον (συνεχώς με προβλήματα) Ουόλτερς στην εξάδα, γιατί άλλαξε τον Τόμας με τον Πονίτκα προ μερικών μόνο ημερών; Για να παίξει με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ;

Να εξηγήσουμε γιατί ο Τόμας έχει, κατ' ουσίαν, αχρηστευτεί μέχρι τους τελικούς της Basket League. Το Τριφύλλι έχει δικαίωμα να κάνει μία αλλαγή ακόμα ξένου. Να μπει δηλαδή ο Τόμας αντί κάποιου άλλου ξένου στην εξάδα. Ωστόσο, ο Αμερικανός "μπομπέρ" δεν θα δηλωθεί άμεσα. Κι αυτό διότι αν π.χ. υπάρξει τραυματισμός, δεν θα έχει δικαίωμα η ομάδα τότε να τον αντικαταστήσει. Άρα το πιθανότερο, υπό το φόβο τυχόν απροόπτου, είναι ο Ματ Τόμας θα δηλωθεί στο ελληνικό ρόστερ λίγο πριν τους τελικούς! Κι ένας παίκτης τοπ επιπέδου, θα παίζει μονάχα στα αδιάφορα ματς της Euroleague. Το μπάχαλο στον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο! Και καλά ο Ράντονιτς κάνει ό,τι του φανεί. Δεν υπάρχει κάποιος να παρέμβει και να σταματήσει η παράνοια;

Υ.Γ. Ο Ράντονιτς επέλεξε να πάει στο Final 8 χωρίς Τόμας και Γκριγκόνις. Δηλαδή, άφησε την ίδια του την ομάδα χωρίς σούτινγκ γκαρντ!!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσάφι" για Μιλουτίνοφ - Το αποφάσισε ο Ντόρσεϊ - Τρελό σενάριο για επιστροφή στον Παναθηναϊκό

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags