Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Σκάει "βόμβα" με τον Μπέικον! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-04-27 20:57:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Σκάει "βόμβα" με τον Μπέικον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Χρήστος Σερέλης έχει απηυδύσει με τη συμπεριφορά του Αμερικάνου γκαρντ, για τον οποίο η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εξαντλείται.

Παναθηναϊκός: Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό μετά το νέο πειθαρχικό του παράπτωμα, που είχε ως συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η δήλωση του Χρήστου Σερέλη ότι αναμένονται εξελίξεις με τον παίκτη δεν είναι τυχαία, αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο ο Μπέικον να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής φέρεται να είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του παίκτη και τα πειθαρχικά του παραπτώματα, με την υπομονή όλων στο Τριφύλλι να εξαντλείται.

Ήταν κάτι άλλωστε που είχε προβλεφθεί και στο συμβόλαιο του Μπέικον με τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να θέτουν όρους αποδέσμευσης του πρώην άσου της Μονακό, γνωρίζοντας το ασταθές του χαρακτήρα του.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και η τελική απόφαση για το αν ο Αμερικάνος θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα χωρίσουν οι δρόμοι του με το Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση του Ραζνάτοβιτς σε κορυφαίο άσο του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags