Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι με τα κινητά τηλέφωνα στα χέρια, περιμένοντας νέα για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. Εξελίξεις, όμως, δεν υπάρχουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου με την περίπτωση του Σενγκέλια να δουλεύεται και αυτή του Μίροτιτς να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Ο περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει να δει τον Μίροτιτς στα «πράσινα», καθώς θεωρεί ότι με αυτό τον παίκτη η ομάδα του θα βάλει πλώρη για επιστροφή σε φάιναλ-φορ.

Η περίπτωση, όμως, του Ισπανού είναι μπερδεμένη. Και πολύ δύσκολη. Είχε δώσει τα χέρια με την Παρτίζαν, αλλά δεν πήγε, πιο πριν ήταν κοντά στον Ολυμπιακό, πριν από τον Ολυμπιακό είχε αναφερθεί ότι είχε συμφωνήσει με την Αρμάνι.

Τώρα πάλι πολλοί λένε ότι ο παίκτης θα πάει στην Αρμάνι (κάποιοι λίγοι λένε για Μονακό), αν και ένας Ιταλός δημοσιογράφος πριν από λίγο έγραψε για Μίροτιτς και Παναθηναϊκό καθώς και για 4 εκ. τον χρόνο.

Από τους «πράσινους» δεν σχολιάζεται τίποτα εκτός από αυτό, που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο instagram: «Μόλις άνοιξα το ipad και έχω βρει 10.000 μηνύματα. Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν ότι πάμε λέει στη Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς. Και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weeknd» είπε χαρακτηριστικά το αφεντικό του Παναθηναϊκού, που πάντως αρέσκεται στις εκπλήξεις.

Προς το παρόν, πάντως, το πλάνο του εξάστερου πάει όπως ήταν. Να αποκτηθεί, δηλαδή, ο Σενγκέλια, αφού ξεμπερδέψει από την Βίρτους και να προστεθεί δίπλα του ο Πολωνός Μπαλτσερόφσκι της Γκραν Κανάρια.

Όπως αναφέραμε ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει πάση θυσία τον Μίροτιτς, αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και η έκπληξη θα είναι να πάει τελικά ο Ισπανός στο ΟΑΚΑ.

Και με Σενγκέλια, Μπαλτσερόφσκι, όμως, η ομάδα του Αταμάν θα είναι πολύ δυνατή καθώς μάλιστα ήδη υπάρχουν οι Λεζόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Μαντζούκας.

Και ο Σενγκέλια με τον Μπαλτσερόφσκι δίνουν και ποιότητα και όγκο μέσα στην ρακέτα. Και το όχι καλό σουτ, που έχει ο Σενγκέλια, καλύπτεται από την μεγαλύτερη ικανότητα, που έχει σε αυτό το κομμάτι ο Πολωνός.

Μέχρι Τρίτη, Τετάρτη, πάντως, θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την φροντ-λάιν.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί ο ΠΑΟ για Μίροτιτς, του δίνει 7 εκατ. - Γιατί είναι... εκτός Ολυμπιακός, Μονακό - Τι γίνεται με Σενγκέλια