Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών: Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα Πατρών - Έκανε το τέλειο επιθετικό ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-06 21:49:00

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα Πατρών - Έκανε το τέλειο επιθετικό ματς και πέτυχε 112 πόντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα Πατρών - Έκανε το τέλειο επιθετικό ματς και πέτυχε 112 πόντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραγωγικότατη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, επικράτησε άνετα των Πατρινών και στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός πέταγε... φωτιές απόψε στο ΟΑΚΑ και πήρε μια μεγάλη σε εύρος επικράτηση επί του Απόλλωνα Πατρών. Οι πράσινοι κέρδισαν με και έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Μπαλτσερόφσκι, Μωραΐτη και Καλαϊτζάκη. Το Τριφύλλι συνεχίζει αήττητο στην Basket League και προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα.

Καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο

Οι πράσινοι μπήκαν στην αναμέτρηση έχοντας στα πιτς τους Παπαπέτρου και Βιλντόσα, ενώ το παρών έδωσε ο Κώστας Σλούκας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Για τους Πατρινούς ο Τι Τζέι Σταρκς δεν ήταν διαθέσιμος και η απουσία του έπαιξε κομβικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους και στα μέσα της πρώτης περιόδου το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 18-5. Ο ΠΑΟ ''βομβάριζε'' έξω από τα 6,75 μέτρα και παίζοντας συγκεντρωμένα και στις δύο πλευρές του παρκέ, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 33-12.

Τα πάντα είχαν ήδη κριθεί, όμως το πόδι των παικτών του Τριφυλλιού δε βγήκε από το γκάζι και συνέχισε με τον ίδιο φρενήρη ρυθμό. Τα σουτ δε σταματούσαν να μπαίνουν και η διαφορά αυξήθηκε με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 62-27. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και κάθισε στον πάγκο, ώστε να προστατευτεί.

Και στο δεύτερο μέρος το... βιολί του

Οι πράσινοι είχαν αρκετή όρεξη σήμερα και ξεμπούκωσαν για τα καλά. Οι φιλοξενούμενοι δεν άντεξαν στο ΟΑΚΑ και με εκπληκτικό Άλεξ Μπαλτσερόφσκι, ο Παναθηναϊκός πέτυχε 112 πόντους και συνέχισε το αήττητο σερί του στην Basket League. Επόμενος αγώνας με την Άλμπα για την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκαλτσής, Λουλουδιάδης, Χατζημπαλίδης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-12, 62-27, 89-42, 112-60

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags