Facebook Pixel Προμηθέας - ΑΕΚ: Υβριστικά συνθήματα προς την Τσαρούχα στην Πάτρα - Απειλή εκκένωσης από τους διαιτητές! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-02 21:17:00

Υβριστικά συνθήματα προς την Τσαρούχα στην Πάτρα - Απειλή εκκένωσης από τους διαιτητές! (Vid)

Sportdog Team
Υβριστικά συνθήματα προς την Τσαρούχα στην Πάτρα - Απειλή εκκένωσης από τους διαιτητές! (Vid)

Άσχημο σκηνικό στο παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ κι ενώ στο γήπεδο βρίσκονται αρκετά παιδιά και αθλητές από τις ακαδημίες των δύο ομάδων.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα υβριστικά συνθήματα εναντίον της Βάσως Τσαρούχα στο κλειστό Τόφαλος, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ.

Οπαδοί της Ένωσης τα έβαλαν με την Ελληνίδα διαιτήτρια στα μέσα της δεύτερης περιόδου, εκτοξεύοντας διάφορα υβριστικά συνθήματα, με τους διαιτητές να διακόπτουν την αναμέτρηση, σημειώνοντας το περιστατικό και κάνοντας συστάσεις, που όμως οδήγησαν σε ακόμα πιο έντονες ύβρεις.

Μάλιστα, οι ρέφερι προειδοποίησαν για εκκένωση του γηπέδου, στο οποίο υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά, αλλά και αθλητές από τις ακαδημίες των δύο ομάδων που είχαν δώσει νωρίτερα αγώνες στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντιγράφει" Μελισσανίδη ο Σαββίδης, επένδυση 10 εκατ. σε ΠΑΟΚ - Έσοδα ρεκόρ από Ευρώπη, υπογράφει ο 1ος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags