Facebook Pixel Φώτης Κατσικάρης: Εξελίξεις με την καριέρα του Φώτη Κατσικάρη - Αυτή την ομάδα... έκπληξη είναι έτοιμος να αναλάβει
Μπάσκετ
| 2023-12-12 19:28:00

Εξελίξεις με την καριέρα του Φώτη Κατσικάρη - Αυτή την ομάδα... έκπληξη είναι έτοιμος να αναλάβει

Sportdog Team
Εξελίξεις με την καριέρα του Φώτη Κατσικάρη - Αυτή την ομάδα... έκπληξη είναι έτοιμος να αναλάβει

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός απέχει εδώ και αρκετό καιρό από τους πάγκους, όμως φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει σύλλογο που σίγουρα λίγοι περίμεναν.

Φώτης Κατσικάρης: Έτοιμος για την επιστροφή του στους πάγκους είναι ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε τα χρέη αναλυτή, μιας και όπως έγινε γνωστό βρίσκεται σε επαφές με την Παλένσια, ομάδα που αγωνίζεται στη Liga Endesa και έχει στόχο την παραμονή της σε αυτή.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει δουλέψει σε Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη, Γκραν Κανάρια και Μάλαγα, έχοντας καλό όνομα στην Ισπανία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτόματη επέκταση για την περίοδο 2024/25 αν η Παλένθια πετύχει τον στόχο της παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags