Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ειδικός όρος για να γυρίσει Ελλάδα ο Παπαγιάννης - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2024-01-28 10:00:00

Ειδικός όρος για να γυρίσει Ελλάδα ο Παπαγιάννης - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll

Η πιθανή πλέον επιστροφή και τι ισχύει με το συμβόλαιό του. Ο Έλληνας σέντερ αποτελεί στόχο των "αιωνίων" για το καλοκαίρι και ο ίδιος το σκέφτεται πλέον αρκετά σοβαρά. Το Sportdog.gr μεταφέρει τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση που θα προκαλέσει ντόρο...
 

Φωτιά πήρε το διαδίκτυο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης πέτυχε το καλάθι της χρονιάς. Ο διεθνής σέντερ της Φενέρ με την ομάδα του να χάνει με 96-93 πέταξε την μπάλα περίπου από το ένα καλάθι στο άλλο, με περίπου 2 δευτερόλεπτα να απομένουν, ευστόχησε και έστειλε το παιχνίδι με την Μπαχτσεσεχίρ στη παράταση. Μάλιστα στο έξτρα πεντάλεπτο η Φενέρ πήρε τη νίκη και όλοι (στη Φενέρ) πίνουν στην υγεία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

 

Το διαδίκτυο, λοιπόν, πήρε φωτιά και τόσο οι Παναθηναϊκοί, όσο και οι Ολυμπιακοί ζητούν μετ’ επιτάσεως την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα. Και τη μετακίνησή του στην δικιά τους ομάδα. Πόσο πιθανό, όμως, είναι να επιστρέψει στην Αθήνα ο Παπαγιάννης το καλοκαίρι; «Υπάρχει πιθανότητα» είναι η απάντηση.

Κατ’ αρχάς το καλοκαίρι, που πλησιάζει, μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Φενέρ. Υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα θέλει έναν τέτοιο παίκτη στο δυναμικό του, το θέμα είναι αν ο Παπαγιάννης θα θελήσει να πάρει μία τόσο δύσκολη απόφαση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την δική του πλευρά λέει και ξαναλέει πόσο σημαντικός θα ήταν για τον φετινό Παναθηναϊκό ο διεθνής σέντερ. Εγιναν, όμως, όσα έγιναν το καλοκαίρι, που μας πέρασε, έτσι και στο «τριφύλλι» δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψει. Επειδή, όμως, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα να αλλάζουν, το παράθυρο είναι ανοιχτό. Και δεν είναι τόσο μικρό το παράθυρο για τον Παναθηναϊκό. Επίσης δεν θα είναι απίθανο να πάει στον Ολυμπιακό. Αν και όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι να πάει στο «τριφύλλι».

Ο Παπαγιάννης έχει το δικαίωμα, όπως αναφέραμε, να φύγει το καλοκαίρι από την Φενέρ, με το συμβόλαιό του με τους Τούρκους να λήγει το καλοκαίρι του 2025. Κάτι, που σημαίνει ότι σαφώς είναι μέσα στις πιθανότητες και η παραμονή του στην Τουρκία. Περνάει ωραία εκεί, τον αντιμετωπίζουν εξαιρετικά οι της Φενέρ, είναι ποιοτικός ψηλός, που σουτάρει, και σίγουρα τέτοιους παίκτες δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά. Οσα λεφτά και αν έχεις.

Θα είναι, λοιπόν, «καυτό» το καλοκαίρι, όπως άλλωστε ήταν και εκείνο, που μας πέρασε. Φενέρ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Η απάντηση είναι άγνωστη, αν και θα υπάρξουν κι άλλες προοπτικές για τον 27χρονο σέντερ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μένει μόνο σε Παναθηναϊκό 5ετίας ο Ναν - Θέλει ξανά NBA αλλά... - Με διαφορά ο κορυφαίος στην Ευρώπη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags