Facebook Pixel Δεν έριξε μόνο η ΔΕΑΒ πρόστιμο στην ΑΕΚ - Έσκασε νέος... μπελάς
Μπάσκετ
| 2024-02-15 17:28:00

Δεν έριξε μόνο η ΔΕΑΒ πρόστιμο στην ΑΕΚ - Έσκασε νέος... μπελάς από ΕΣΑΚΕ για την Ένωση

Sportdog Team
Δεν έριξε μόνο η ΔΕΑΒ πρόστιμο στην ΑΕΚ - Έσκασε νέος... μπελάς από ΕΣΑΚΕ για την Ένωση

Η Ένωση θα παίξει για έναν αγώνα χωρίς τον κόσμο της, λόγω της συμπεριφοράς μερίδας φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως και ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την ΑΕΚ.

ΕΣΑΚΕ: Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, καθώς μετά την τιμωρία της με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την ΔΕΑΒ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και πρόστιμο 9200 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας για την ίδια αιτία.

"1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,
β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα", αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο να αναβληθεί η αγωνιστική - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags