Facebook Pixel Έδωσε τη... χαριστική βολή σε Περιστέρι η Καρσίγιακα
Μπάσκετ
| 2024-02-07 21:29:00

Έδωσε τη... χαριστική βολή σε Περιστέρι η Καρσίγιακα - Ήττα στην Σμύρνη και κοντά στο ευρωπαϊκό αντίο

Sportdog Team
Έδωσε τη... χαριστική βολή σε Περιστέρι η Καρσίγιακα - Ήττα στην Σμύρνη και κοντά στο ευρωπαϊκό αντίο

Μπορεί το Περιστέρι να τα έπαιξε όλα για... όλα κόντρα στην Καρσίγιακα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την τρίτη του ήττα, με 93-88, σε ισάριθμα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να φαντάζει σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, την ίδια στιγμή που η τουρκική ομάδα να ανεβαίνει στο 1-2 στη βαθμολογία του ομίλου.

BCL: Η Καρσίγιακα επικράτησε του Περιστερίου με 93-88 για την τρίτη αγωνιστική του TOP-16 του Basketball Champions League και η πρόκριση πλέον για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στην επόμενη φάση φαντάζει ... βουνό.

Το Περιστέρι μετά τις δύο ήττες του στο Top-16 ήθελε να αντιδράσει απέναντι στην Καρσίγιακα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έψαχναν την πρώτη τους νίκη στην φάση των ομίλων.

Το ματς

Το Περιστέρι μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς να πετυχαίνει 9 πόντους και να δίνει προβάδισμα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Η Καρσίγιακα, ωστόσο, έκανε την ανατροπή μέσα σε 8 λεπτά μετά από εύστοχο τρίποντο του Κέλαν Μάρτιν. Το Περιστέρι βρήκε άμεσα την αντίδραση με τον Σέρβο φόργουορντ να μειώνει στον πόντο, μετά από ασίστ του Ράνγκαλντ. Λίγο αργότερα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε την ανατροπή με τον Νίκο Χουγκάζ να σκοράρει με τρίποντο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Περιστέρι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τον Χουγκάζ και τον Ελάιζα Μήτρου-Λόνγκ να δίνουν προβάδισμα τριών πόντων για τους φιλοξενούμενους. Αργότερα, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν το προβάδισμα, καταγράφοντας 5/6 τρίποντα, σε αντίθεση με το Περιστέρι το οποίο πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του έχοντας 2/10 τρίποντα. Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τον Ντάνγκουμπιτς μπήκαν ξανά στο παιχνίδι φτάνοντας τη διαφορά στους δύο (46-44) λίγο πριν πάει το παιχνίδι στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Περιστέρι να παίρνει ισχυρό προβάδισμα 7 πόντων (46-53) με τον Ντάνγκουμπιτς να ευστοχεί από την γραμμή των βολών. Η Καρσίγιακα, με δίποντο του Σιπάχι, μείωσε την διαφορά στους 4 πόντους (49-53). Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και με τον Χίλιαρντ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης έφτασε τη διαφορά στους τρεις πόντους. Το Περιστέρι όμως δεν τα παράτησε, καθώς ο Ντάνγκουμπιτς ήταν «καυτός», φτάνοντας τους 15 πόντους για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Στην τελευταία περίοδο η Καρσίγιακα πέρασε μπροστά κάνοντας το 71-66 χάρη στο Βίτο Μπράουν. Παρόλα αυτά το Περιστέρι κατάφερε να απαντήσει με τον Λαβ να φτάνει τους 10 πόντους στο παιχνίδι. Ο Μπράουν όμως ήταν καυτός και πρόλαβε να απαντήσει, φτάνοντας τη διαφορά στους 9 πόντους. Λίγο πριν την λήξη η Καρσίγιακα ήταν ασταμάτητη καθώς έβρισκε πολλές λύσεις στην επίθεση, με τη διαφορά να φτάνει στους 10 πόντους στα 3:40′. Το τελικό σκορ του αγώνα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά.

Την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (6/3, 19:30).

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 28-25, 22-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται για καλύτερος του Μπερνάρ - "Έχει τακτική αντιληψη και ποιότητα - Τζόκερ για τον Παναθηναϊκό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags