Facebook Pixel "Τεράστιος και στην κακή του βραδιά!"
Μπάσκετ
| 2013-01-21 12:48:00

"Τεράστιος και στην κακή του βραδιά!"

"Τεράστιος και στην κακή του βραδιά!"

Την ώρα που η τύχη του αγώνα Ολυμπιακού-Σιένα βρίσκεται ακόμη στα γραφεία της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της Μοντεπάσκι, Λούκα Μπάνκι, μιλάει για τον V-Span. τον Τρινκέρι και το καλάθι του Μπράουν.
 

- Ήρθατε στην Αθήνα με ρεκόρ 3-0 στο Top-16, οπότε μοιραία αναγκάσατε τον Ολυμπιακό να προετοιμαστεί για την μεταξύ σας αναμέτρηση, με την μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση... Έστω κι αν το νικητήριο καλάθι φαίνεται πως είναι εκπρόθεσμο, πως καταφέρατε να παρουσιάσετε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και να επιστρέψετε στην Ιταλία με την 4η σερί νίκη στην φάση των “16”;

"Κατ' αρχήν μόνο και μόνο το γεγονός είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης, μπροστά στο κοινό, σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά αποτελεί μία από τις πιο “καυτές” έδρες στην διοργάνωση, μας έδωσε ένα πολύ υψηλό κίνητρο, το οποίο χρειαζόμαστε γιατί προερχόμασταν από μία βαριά ήττα για το πρωτάθλημα με 30 πόντους διαφορά από την Σάσσαρι. Ξέρετε, δεν είναι πάντα πολύ εύκολο να “ξαναβρεί” η ομάδα την καλή ψυχολογική της διάθεση και να αποδώσει στο αγωνιστικό επίπεδο που απαιτεί μία τόσο δύσκολη αναμέτρηση... Αλλά, έστω κι αν στην αρχή υποπέσαμε σε κάποια φθηνά λάθη σε άμυνα και επίθεση, σε γενικές γραμμές οι παίκτες μου έδειξαν από το 1ο μέρος, ότι είχαν τα “κότσια” να κοντράρουν τον Ολυμπιακό... Είχαμε κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες που ήταν τραυματίες και κάποιους άλλους που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ, αλλά πιστεύω ότι τελικά πήραμε μία νίκη την οποία δικαιούμαστε...".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags