Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξέλιξη-φωτιά για Λαπροβίτολα – Στο… περίμενε ο Βέστερμαν – "Καλύτερο ρόστερ από πέρυσι ο ΠΑΟ"!
Μπάσκετ
| 2020-07-25 17:52:00

Εξέλιξη-φωτιά για Λαπροβίτολα – Στο… περίμενε ο Βέστερμαν – "Καλύτερο ρόστερ από πέρυσι ο ΠΑΟ"!

του Pick n' Scroll
Εξέλιξη-φωτιά για Λαπροβίτολα – Στο… περίμενε ο Βέστερμαν – "Καλύτερο ρόστερ από πέρυσι ο ΠΑΟ"!

Παναθηναϊκός: Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του πλέι-μέικερ. Αργεί, όμως, να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ρεάλ και οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη να κοιτάζουν τις επόμενες λύσεις. Στη κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Λέο Βέστερμαν, ο 28χρονος γκαρντ της Φενέρ.

Ο Βέστερμαν είναι για πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και ο κόουτς, Γιώργος Βόβορας, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ισως, όμως, να μην χρειαστεί να πάει στην λύση του Γάλλου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρεάλ είναι στην αγορά για να πάρει πλέι-μέικερ. Και δεν θα αργήσει να το κάνει.

Μόλις γίνει αυτό και τακτοποιήσει τα αγωνιστικά της θέματα η «βασίλισσα», θα μπορεί από κει και πέρα να λύσει την συνεργασία της με τον Λαπροβίτολα. Ο τελευταίος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, οπότε παίρνει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, μόλις μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιό του με την Ρεάλ.

Για την θέση «4», θα επιμείνουμε σε αυτό, που αναφέραμε, χθες. Ότι όσο είναι ελεύθερος ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, δεν πρέπει να αποκλείσουμε ενδεχόμενο μετακόμισής του στον Παναθηναϊκό. Ο Βόβορας τον θέλει πολύ, ο κόσμος του «τριφυλλιού» τον γουστάρει επίσης, οπότε τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει. Και ας είπε τις προάλλες ο Τάκης Τριαντόπουλος ότι το θέμα Ουίτινγκτον έχει κλείσει για την ομάδα του.

Αν πάρει Λαπροβίτολα και Ουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός, θα έχει πιο καλό ρόστερ από πέρυσι. Θα είναι και ικανοποιημένος ο κόσμος του, αφού τους δύο παίκτες, που προαναφέραμε, τους θέλει πολύ, ενώ είναι και ευχαριστημένος από τις κινήσεις, που έχουν ήδη γίνει. Με λίγα λόγια θα είναι ομάδα, που θα μπορεί να χτυπήσει άνετα μία θέση στην οκτάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη στον Παναθηναϊκό - Μεταγραφική υπέρβαση - Σκάει... νεο μπαμ με απόφαση Βόβορα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags