Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προμηθέας και μετά... αποφάσεις από τον Γιαννακόπουλο για αλλαγές στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2023-01-02 10:35:00

Προμηθέας και μετά... αποφάσεις από τον Γιαννακόπουλο για αλλαγές στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Προμηθέας και μετά... αποφάσεις από τον Γιαννακόπουλο για αλλαγές στον Παναθηναϊκό!

Οι αποφάσεις θα παρθούν μετά το σημερινό (2/1, 19:15) ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα, σε έναν Παναθηναϊκό που αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν θα περάσει χωρίς συνέπειες η συντριβή που υπέστη η ομάδα από τον Ολυμπιακό. Οι αποφάσεις θα παρθούν για την ακρίβεια μετά το σημερινό (2/1, 19:15) ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Αυτή τη στιγμή, στη πιο δύσκολη θέση απ' όλους βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εκείνος ήταν που έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι, η οποία δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή συνοχή ή πλάνο μέσα στο παρκέ. Φυσικά, ούτε ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μένει εκτός κάδρου εξελίξεων, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει συγκεκριμένες και σημαντικές ευθύνες γι' αυτό που παρουσιάζει η ομάδα. Γι' αυτό και μόνο ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται στη θέση του.

Είναι αδιανόητο, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δείχνει μία απίστευτη άρνηση ν' αλλάξει τάκτικη, παρότι αυτή αποτυγχάνει διαρκώς. Για παράδειγμα κάθε φορά επιλέγει με τον ψηλό (ακόμα και με τον αργό Γκουντάιτις) να κάνει hedge out στα 9 μέτρα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος σέντερ με μία λόμπα να παίρνει την μπάλα χωρίς ουσιαστικά άμυνα κάτω από το καλάθι.

Τέλος, αν κάποιοι στον Παναθηναϊκό νομίζουν ότι η αυστηρότητα των αποφάσεων θα εξαντληθεί σε Ράντονιτς και Πεδουλάκη είναι γελασμένοι. Συνέπειες αναμένεται να υπάρχουν και για κάποιους παίκτες, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags