Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!
Μπάσκετ
| 2023-02-11 22:52:00

Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!

του Pick n' Scroll
Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!

Ανεβάζει το μπάτζετ για κορυφαίο προπονητή και ένα καλό γκαρντ. Οι Πράσινοι προχωρούν... χωρίς να θέλουν, με τον Ράντονιτς και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την κούπα του Κυπέλλου. Παράλληλα όμως, δουλεύουν από τώρα για την επόμενη σεζόν, στην οποία θα υπάρχουν τεράστιες αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του μία μεγάλη νίκη στο παιχνίδι με την Βαλένθια και η δυσφορία για τον Ντέγιαν Ράντονιτς έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ο Μαυροβούνιος προπονητής είναι «persona non grata» στις τάξεις της ομάδας, την ίδια ώρα, όμως, παραμένει στο πόστο του, τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι «πράσινοι» θα πάνε να τα παίξουν όλα για όλα στην Κρήτη την εβδομάδα, που έρχεται, ώστε να κατακτήσουν το Κύπελλο, κάτι, που θα σημαίνει πολλά για αυτούς.

Πάντως, μεγάλο μέρος του μυαλού τους βρίσκεται ήδη στην επόμενη χρονιά και ήδη έχουν αρχίσει κάποια σχέδια να εφαρμόζονται. Ο παλιός παίκτης της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς, έχει μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ και παράλληλα αναπτύσσεται και το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας. Οι υποψήφιοι δεν είναι πάρα πολλοί, αν και δεν αποκλείεται η έκπληξη, κάτι, στο οποίο αρέσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Πάμπλο Λάσο και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι τρία ονόματα, που πρέπει να τα κρατάμε το μυαλό μας, αν και όπως αναφέραμε δεν το έχει και πολύ ο Γιαννακόπουλος να πάει να φέρει έναν προπονητή από τις ΗΠΑ. Όπως είχε κάνει με τον Ρικ Πιτίνο.

Πολύ σοβαρό θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι και αυτό της ανανέωσης του Γιώργου Παπαγιάννη. Το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, ομάδες της Ευρωλίγκας τον «ζαχαρώνουν», αλλά οι «πράσινοι» καλούνται να τον κρατήσουν πάση θυσία. Ο ένας λόγος έχει να κάνει με την μεγάλη του αξία. Και ο άλλος είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον Ελληνες πρώτης κλάσης.

Ο Παπαγιάννης είναι Παναθηναϊκός, αλλά είναι και επαγγελματίας και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τελειώσει η υπόθεσή του.

Μέσα σε όλα το «τριφύλλι» θα φέρει του χρόνου και ένα σπουδαίο γκαρντ στην θέση του Νέιτ Ουόλτερς, που προσπαθεί, αλλά δεν είναι για το επίπεδο, που θέλει να φτάσει η ομάδα.

Ενας παίκτης σαν τον Βιλντόζα ή τον Καμπάτσο θα εκτινάξει τον Παναθηναϊκό, αν και τέτοιες περιπτώσεις απαιτούν πάρα πολλά χρήματα. Ο εξάστερος θα ανεβάσει το μπάτζετ του την επόμενη σεζόν, αλλά έχει ήδη ακριβούς παίκτες (Μπέικον, Τόμας και αν μείνει και ο Παπαγιάννης) και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να κάνει και μία υπέρβαση με τον πόιντ-γκαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίμα για τον Γκουντάιτις - Άρεσε στο ντεμπούτο ο Τόμας - Ο ειδικός ρόλος του Αγραβάνη με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags