Facebook Pixel Τσάβι Πασκουάλ: Η επιστροφή του Πασκουάλ στην Euroleague και πως αυτή συνδέεται με παίκτη του ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-03-03 23:59:00

Η επιστροφή του Πασκουάλ στην Euroleague και πως αυτή συνδέεται με παίκτη του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Η επιστροφή του Πασκουάλ στην Euroleague και πως αυτή συνδέεται με παίκτη του Παναθηναϊκού!

Με δεδομένη την επαναφορά του σε ομάδα της Euroleague, ο Τσάβι Πασκουάλ θα θελήσει να πάρει μαζί του παίκτες, με τους οποίους αρέσκεται σχεδόν παντού να συνεργάζεται. Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον απασχολούσε κι ένας αθλητής του Τριφυλλιού. 

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει για λογαριασμό του στο ΟΑΚΑ τον Πάμπλο Λάσο, η Ρεάλ Μαδρίτης όπως σας έχουμε ενημερώσει θέτει ως νο.1 στόχο για το δικό της πάγκο το προσεχές καλοκαίρι τον Τσάβι Πασκουάλ!

Ο Καταλανός τεχνικός θεωρείται δεδομένο πως από του χρόνου θα επιστρέψει στη Euroleague, αφήνοντας μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια τη Ρωσία και τη Ζενίτ (σ.σ. κατακτώντας μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας), με τη Ρεάλ να έχει φροντίσει να του κάνει ήδη σαφείς τις προθέσεις της.

Είτε για τη Ρεάλ, είτε για την Μπαρτσελόνα, είτε για οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, ο Πασκουάλ από του χρόνου θα προπονεί στη Euroleague. Άλλωστε και το θέλει ο ίδιος και τον... θέλουν πολλοί. Μαζί με τον Λάσο, τον Ομπράντοβιτς, τον Ιτούδη, τον Σάρας και τον Μπαρτζώκα, συγκαταλέγεται στο πάνω "ράφι" προπονητών της Ευρώπης.

Με δεδομένη λοιπόν την επαναφορά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα θελήσει να πάρει μαζί του παίκτες, με τους οποίους αρέσκεται σχεδόν παντού να συνεργάζεται. Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον απασχολούσε κι ένας αθλητής του Τριφυλλιού. Ο λόγος για τον Ματέους Πονίτκα!

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Πασκουάλ στη Ζενίτ και τον διατήρησε με σημαντικό ρόλο στην ομάδα ακόμα και τη δεύτερη σεζόν, όταν δηλαδή εκτοξεύτηκε οικονομικά το μπάσκετ. Αν μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός αποφασίσει να πάρει ξανά μαζί του τον Πονίτκα, ο Παναθηναϊκός για να τον κρατήσει εκείνος θα πρέπει να πείσει από την αρχή τον Πολωνό να μείνει στο ΟΑΚΑ, καθώς το συμβόλαιό του με τους Πράσινους είναι μονοετές και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags