Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη αποκάλυψη της Marca για Λάσο και Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2023-04-11 18:07:00

Μεγάλη αποκάλυψη της Marca για Λάσο και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη της Marca για Λάσο και Παναθηναϊκό

Η Marca παρουσίασε τα δεδομένα όσον αφορά τον Πάμπλο Λάσο και την επόμενη ομάδα του άλλοτε προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας στην εξίσωση τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και την Αναντολού Εφές.

 

Παναθηναϊκός: Η μαδριλένικη Marca καταπιάστηκε με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λάσο, εμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και την Εφές. Αναφορικά στο «τριφύλλι», το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν το πρώτο κλαμπ που ενδιαφέρθηκε για τον προπονητή των 22 τίτλων με τη Ρεάλ. Προηγουμένως, ήταν η Ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ που έδειξε την πρόθεσή της να συνεργαστεί μαζί του. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των Ισραηλινών, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο προσκήνιο κουβαλώντας το βάρος που δημιουργούν τα έξι πρωταθλήματα Ευρώπης και τα εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο κάποτε μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας ζει δύσκολες στιγμές. Δεν έχει πετύχει κάτι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ζώντας στη σκιά του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ο Λάσο δεν θα είχε πρόβλημα να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό. Του δίνουν λευκή επιταγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Λάσο μιλάει με Εφές και ο Αταμάν με Παναθηναϊκό - Ντόμινο στους πάγκους της Euroleague!" (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags