Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκανε κίνηση ο ΠΑΟ για Καμπάτσο - Plan B με παικταρά της Παρτιζάν, "οργίασε" με τους Πράσινους (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-04-15 00:01:00

Έκανε κίνηση ο ΠΑΟ για Καμπάτσο - Plan B με παικταρά της Παρτιζάν, "οργίασε" με τους Πράσινους (Vid)

του Pick n' Scroll

Η εξαιρετική εμφάνιση στη Σερβία και οι πρώτες μεταγραφές. Οι Πράσινοι πάλεψαν μέχρι τέλους απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κρατούν τα καλά στοιχεία παρά την ήττα και ήδη... τρέχουν για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με δύο κορυφαία ονόματα γκαρντ.
 

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με ήττα την τρέχουσα Ευρωλίγκα, αλλά τουλάχιστον έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στην Παρτίζαν. Πάλεψε παλικαρίσια, αλλά στο τέλος οι Σέρβοι ήταν εκείνοι, που επικράτησαν με 83-81 με τρίποντο του κάποτε παίκτη της Καβάλας, Τζέιμς Νάναλι.

Το παιχνίδι, όμως, του Βελιγραδίου δεν είχε και δεν έχει καμία σημασία για τον Παναθηναϊκό, που είχε αποκλειστεί προ πολλού. Αυτό, που ενδιαφέρει είναι το πως θα τελειώσει όσο καλύτερα η σεζόν και κυρίως νοιάζει η επόμενη χρονιά. Εκεί, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να εμφανιστούν πολύ δυνατοί και να επιστρέψουν στις πολύ καλές μέρες του παρελθόντος.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ο μεγάλος στόχος και εκείνος, που μπορεί να κάνει την διαφορά στην επόμενη μέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνησή του για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και αυτό γιατί τον θέλουν κι άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Τι θα γίνει στην περίπτωση, που ο Καμπάτσο προτιμήσει να πάει αλλού; Ποιο είναι το πλάνο του εξάστερου για την θέση του πλέι-μέικερ; Σε αυτή την περίπτωση το όνομα του Ντάντε Εξουμ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι εκείνο, που θα απασχολήσει πολύ. Ο Αυστραλός κάνει εντυπωσιακή σεζόν και έχει βοηθήσει τρομερά την Παρτίζαν να φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Υπήρξε μεγάλο ταλέντο και σοβαρή προοπτική για το ΝΒΑ, τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, που είχε, έβαλαν φρένο στην καριέρα του. Ετσι αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη, έπαιξε με επιτυχία στην Μπαρτσελόνα και φέτος κάνει τρελή πορεία με την Παρτίζαν. Είναι ψηλός για την θέση του πλέι-μέικερ, κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, είναι παίκτης, που κάθε σοβαρός προπονητής θέλει.

Είναι πιθανό, λοιπόν, να μπει στο «πράσινο» στόχαστρο, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του περιζήτητου Καμπάτσο. Οχι, δηλαδή, ότι θα είναι κι εύκολος στόχος ο Εξουμ. Και αυτός περιζήτητος θα είναι, εκτός αν τον κρατήσει η Παρτίζαν, που κι αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Πριν από λίγο ο Εξουμ έδειξε και πάλι την αξία του κόντρα στον Παναθηναϊκό με 18 πόντους, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάλεψε μέχρι τέλους ο ΠΑΟ για τον Ολυμπιακό - Του έστειλε τον χειρότερο αντίπαλο - Πότε παίζουν

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags