Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο "εκλεκτός" Μπαρτζώκα για τα γκαρντ - Παίκτης 9.5 πόντων και 2 ασίστ στο Final 4 - 50% στα τρίποντα! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-25 11:02:00

Ο "εκλεκτός" Μπαρτζώκα για τα γκαρντ - Παίκτης 9.5 πόντων και 2 ασίστ στο Final 4 - 50% στα τρίποντα! (Vid)

Sportdog Team

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρει τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρειά τους τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για τη περιφέρεια και δημοσίευμα του ισπανικού "encestando.es" το πάει ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας ότι οι νταμπλούχοι έχουν έτοιμη την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, «υπάρχουν αρκετές ομάδες της Euroleague που περιμένουν την πιθανή αποχώρησή του Γουίλαμς-Γκος από τη Ρεάλ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός, όπου έπαιξε ήδη την αγωνιστική περίοδο 2018-19,τους έχει ξεπεράσει όλους και είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του».

Στο ρεπορτάζ των Ισπανών γίνεται αναφορά σε πρόταση διετούς διάρκειας του Ολυμπιακού προς τον 28χρονο άσο και πως ο ίδιος βλέπει θετικά την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους, όπου αγωνίστηκε ξανά τη σεζόν 2018-2019.

Ο Γουίλιαμς-Γκος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό Final 4 του Κάουνας, βοηθώντας αρκετά στην κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας μέσο όρο στα δύο ματς του τουρνουά κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, 9,5 πόντους και 2 ασίστ, με 50% στα τρίποντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Τρέμει η Ευρώπη - Ο Κλάιμπερν και η απάντηση ΠΑΟ με NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags