Την "βόμβα" της δεκαετίας ετοιμάζεται να ρίξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας τον Κώστα Σλούκα για τρία χρόνια με απολαβές-ρεκόρ, που θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Αρχικά, ο Κώστας Κετσετζόγλου έριξε τον... κεραυνό στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94,6, επικαλούμενος ρεπορτάζ του aek365.gr, αποκαλύπτοντας ότι ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε με τους Πράσινους και λίγο μετά ήρθε να βάλει "φωτιά" με δυο "τιτιβίσματά" του ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Ο μπασκετικός δημοσιογράφος, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Κετσετζόγλου, έκανε δύο tweet τονίζοντας ότι ο Σλούκας υπογράφει άμεσα σε ομάδα, με εγγυημένο συμβόλαιο με πάνω από 3 εκατομμύρια τον χρόνο, ενώ λίγο μετά ήρθε και το "τιτίβισμα" του Σωτήρη Βετάκη.

Ο τελευταίος αποκάλυψε ότι όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την κίνηση ματ με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, αλλάζοντας τις ισορροπίες στην Euroleague!

"Μιλάω πάντα σοβαρά και ποτέ δεν παίρνω ρίσκο. Θα είναι γρήγορες οι εξελίξεις!", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστα Κετσετζόγλου, απαντώντας σε ερωτήσεις των ακροατών του bwinΣΠΟΡFM για την υπόθεση του Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας με 10 εκατ. ευρώ"!