Ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει μία ομάδα, που να μπορεί να πάει με το καλημέρα στο φάιναλ-φορ της Euroleague και έτσι δεν τον πτοούν υποθέσεις, όπως αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ήθελε πάση θυσία να κρατήσει τον διεθνή σέντερ, από την στιγμή, όμως, που ο τελευταίος προτίμησε την Φενέρ, δεν χάθηκε ο κόσμος. Άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, που υπάρχει για την θέση του σέντερ.

Στην Ευρώπη δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, εκτός αν γίνει εφικτή η αποδέσμευση ενός παίκτη σαν τον Γιαν Βέσελι της Μπαρτσελόνα. Επειδή, όμως, δεν γίνεται κάτι τέτοιο, όλα δείχνουν πως ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν θα έρθει από το ΝΒΑ.

Τα…λαγωνικά του Παναθηναϊκού έχουν ξεχυθεί στην Αμερική για να βρουν κάθε δυνατή περίπτωση, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ηδη υπάρχουν κάποια ονόματα στο «πράσινο» μπλοκάκι, δεν υπάρχει, όμως, βιασύνη, καθώς δεν θέλουν να γίνει κάποιο λάθος.

Ακούγεται εν είδει φήμης το όνομα του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Ντεμάρκους Κάζινς αλλά ο Παναθηναϊκός θα πάει σε μία πιο… γήινη περίπτωση. Θα πάει σε έναν παίκτη, πιο συνεπή, που θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο ύψους 2.11 Γάλλος Ολιβιέ Σαρ, που έπαιζε στους Θάντερ θα μπορούσε να είναι μία λύση, που θα προτιμηθεί, αν και όπως τονίσαμε ο Αταμάν θέλει να το ψάξει πολύ καλά, ώστε να κάνει μία εξαιρετική επιλογή.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου ίσως ο Παναθηναϊκός να έχει βρει τον αντί-Παπαγιάννη, την ίδια ώρα, που περιμένει και τις εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πολλοί λένε ότι η Φενέρ δεν θα αφήσει ελεύθερο τον ομογενή γκαρντ, στον Παναθηναϊκό, όμως, αισιοδοξούν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Και όπως μάλιστα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη υπάρχει προσύμφωνο με τον Ντόρσεϊ, σε μία κίνηση, που αν υλοποιηθεί, θα ρίξει το ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!