Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποστ-"φωτιά" από Γιαννακόπουλο: "Ακόμα στο παρασκήνιο ο..." - ΦΩΤΟ με "καρφάρα" για διαιτησία από Κοντό!
Μπάσκετ
| 2023-10-21 21:45:00

Ποστ-"φωτιά" από Γιαννακόπουλο: "Ακόμα στο παρασκήνιο ο..." - ΦΩΤΟ με "καρφάρα" για διαιτησία από Κοντό!

Sportdog Team

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξακολουθούν να είναι έξαλλοι με την διαιτησία του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την τρίτη του ήττα στην φετινή Euroleague γνώρισε χθες (20/10) ο Παναθηναϊκός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το τελικό 81-86 να έρχεται στην παράταση για τους Ισραηλινούς, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, οι οποίες προκάλεσαν τα παράπονα και την "έκρηξη" τόσο του Εργκίν Αταμάν, όσο και της διοίκησης της ομάδας.

Από το βράδυ της Παρασκευής ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ έχει προχωρήσει σε διάφορα ποσταρίσματα στο instagram, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την αντιμετώπιση που έχει το Τριφύλλι από την διαιτησία, τόσο στο ματς με την Μακάμπι, όσο και γενικότερα φέτος.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε και σε νέα ανάρτηση σήμερα, λέγοντας ότι ο Ζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται ακόμα στο παρασκήνιο, γι' αυτό και αδικείται ο Παναθηναϊκός.

«Ναι, οι αλλαγές χρειάζονται καιρό αλλά από την αρχή τα μηνύματα είναι πως θα μας συμπεριφέρεστε σαν ή και χειρότερα από την εποχή του Μπερτομέου, τότε, το μόνο συμπέρασμα μου είναι ότι δεν έφυγε τελικά ποτέ. Είναι ακόμα στο παρασκήνιο…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο Basketball – Communication Director των Πράσινων, Δημήτρης Κοντός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τη φάση της ισοφάρισης της Μακάμπι με το Νίμπο, που φαίνεται να πατάει νωρίτερα από την εκτέλεση της βολής και στη συνέχεια να κάνει φάουλ και με τα δύο χέρια στον Μήτογλου.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νευρίασε και τον Μήτογλου η διαιτησία, ίδια λάθη με Ολυμπιακό - Μοιραίος Σλούκας - Γι’ αυτό δεν πήγε ο κόσμος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags