Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάντερ, πάντα, από... πουθενά: Ο σούπερ σταρ της Παρτιζάν με ποσοστό ευστοχίας 8,3% (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-25 23:32:00

Πάντερ, πάντα, από... πουθενά: Ο σούπερ σταρ της Παρτιζάν με ποσοστό ευστοχίας 8,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Εναν διαφορετικό Κέβιν Πάντερ βλέπουμε στην αρχή της σεζόν.

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν το Α και το Ω της Παρτιζάν Βελιγραδίου πέρσι, όσον αφορά το σκοράρισμα και στα πρώτα 8 ματς που έχουν δώσει οι Σέρβοι σε όλες τις διοργανώσεις είναι απελπιστικά άστοχος, κυρίως έξω από τα 6,75μ.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σιγάσει  και οι οπαδοί της Παρτιζάν ανησυχούν περισσότερο για τον λήθαργο του στο γήπεδο παρά για την καταστροφική του εμφάνιση.

 

Σε σοβαρή αγωνιστική κρίση ο Πάντερ

Ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης της ομάδας του Βελιγραδίου βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, είναι αγνώριστος τη φετινή σεζόν. Στην πιο πρόσφατη ήττα από την Μέγκα με 88-86, ο Αμερικανός γκαρντ έκανε το χειρότερο παιχνίδι του από τότε που πήγε στην Παρτιζάν.

Τελείωσε την αναμέτρηση απόντους με 0/8 σουτ και με ranking -10. Ωστόσο, περισσότερο από τους αριθμούς, οι οπαδοί ανησυχούν για τη γλώσσα του σώματός του στο γήπεδο, καθώς φαίνεται αδιάφορος, φθαρμένος, αποθαρρυμένος, απαθής, παρόλο που η σεζόν μόλις ξεκίνησε.

Σκιά του εαυτού του με 1/12 τρίποντα

Βλέπουν μια σκιά του παίκτη που τρομοκρατούσε τους αντιπάλους σε όλη την Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Πάντως, η αλήθεια είναι πως δεν έλαμψε ούτε στην αρχή της προηγούμενης σεζόν και βελτίωνε τη φόρμα του από αγώνα σε αγώνα.

Ο Κέβιν Πάντερ έχει σημείωσει μόλις ένα τρίποντο σε 21 προσπάθειες στην Ευρωλίγκα και στη σερβική λίγκα. Ειδικά στην Euroleague έχει 1/12 τρίποντα (8,3%) βρίσκοντας καλάθι έξω από τα 6,75μ. μόνο στην πρεμιέρα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

vs Μακάμπι Τελ Αβίβ 1/5

vs Βιλερμπάν 0/3

vs Μπαρτσελόνα 0/2

vs Ολυμπιακός 0/3

Σύνολο1/12 (8.3%)

 
Το ποσοστό στα δίποντα

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στην ABA LIGA έχοντας 0/9, σουτάροντας από τρεις φορές απέναντι σε Μέγκα και Τσιμπόνα, από δύο κόντρα στην Κρκα και μια με την Μόρναρ.

Πάντως, και στα δίποντα δεν πάει πίσω, ειδικά στο ABA league, όπου βρίσκεται πολύ κάτω από τον μέσο όρο του στα σουτ δύο πόντων (5/14), με μόλις 35,7%. Στην Ευρωλίγκα, τα νούμερα στο δίποντο είναι πολύ καλύτερα (60,7%), έχοντας μέσο όρο 12,5 πόντους ανά αγώνα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags