Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξω για 4 εβδομάδες ο Γουίλιαμς - Γκος - Απίστευτη ατυχία για τους ερυθρόλευκους!
Μπάσκετ
| 2023-11-15 17:04:00

Σοκ στον Ολυμπιακό με Γουίλιαμς Γκος! - Ποια ματς χάνει ο Αμερικανός γκαρντ;

Sportdog Team
Σοκ στον Ολυμπιακό με Γουίλιαμς Γκος! - Ποια ματς χάνει ο Αμερικανός γκαρντ;

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα χάσουν τον Αμερικανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως έδειξαν οι εξετάσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ότι απαιτείται... ευχέλαιο στο ΣΕΦ. «Το είπα πως έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιάς και δεν το κάναμε. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα εσπευσμένα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες», ανέφερε και είχε δίκιο.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος έχει υποστεί θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι και θα λείψει από τα παρκέ για 4 εβδομάδες. Αυτός ο τραυματισμός ''σκάει'' πάνω στο διάστημα που ο Λουκ Σίκμα επανεντάχθηκε στο σύνολο και ο Σακίλ ΜακΚίσικ μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Σε 6 παιχνίδια της EuroLeague ο Γουίλιαμς-Γκος είχε 10.7 πόντους (40% δίποντο, 45% τρίποντο, 81.8% βολές), 2.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1 κλέψιμο παίζοντας για 22'32". Έτσι ο Ολυμπιακός χάνει έναν πολύτιμο γκαρντ για πολύ καιρό.

Ο Γκος δε θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, τη Μονακό, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα δε θα παίξει με Μαρούσι, Περιστέρι, Λαύριο και Καρδίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός των άκρων - Γι’ αυτό επέμενε για τον Σίκμα ο Μπαρτζώκας - Έρχεται άμεσα και η μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags