Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πηδάει καλά ο Πετρούσεφ - Πολεμιστής στο παρκέ, ταιριάζει στον Ολυμπιακό - Μπορεί να βοηθήσει αμέσως"
Μπάσκετ
| 2023-11-17 18:08:00

"Πηδάει καλά ο Πετρούσεφ - Πολεμιστής στο παρκέ, ταιριάζει στον Ολυμπιακό - Μπορεί να βοηθήσει αμέσως"

Sportdog Team

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Σέρβο δημοσιογράφο, Ντάρκο Πλάβσιτς για να παρουσιάσει τον συμπατριώτη του NBAer.

Ο Σέρβος σέντερ πλησιάζει στην επιστροφή του στην Ευρώπη και τα προσόντα του πρώην παίκτη της Εφές και του Ερυθρού Αστέρα δεν αμφισβητούνται. 

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην Euroleague με τη φανέλα της Αναντολού Εφές έχοντας ελάχιστες εμφανίσεις υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν, τον είχε χαρακτηρίσει ως λάθος επιλογή, και την αμέσως επόμενη σεζόν (2022-23) αξιοποιήθηκε περισσότερο στον Ερυθρό Αστέρα από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς παίζοντας σε όλα τα ματς (34 συμμετοχές), έχοντας μέσο όρο 8,5 πόντους (60.2% στα δίποντα, 35.5% τρίποντα) και 3.8 ριμπάουντ.

«Εκρηκτικό άλμα ο Πετρούσεφ»

Το sportdog.gr μίλησε με τον Σέρβο δημοσιογράφο, Ντάρκο Πλάβσιτς που εργάζεται στο σάιτ Sport klub και γνωρίζει πολύ καλά το προφίλ του υποψήφιου στόχου του Ολυμπιακού.

«Η βασική δύναμη του Πετρούσεφ είναι το εκρηκτικό άλμα που έχει. Αυτό τον βοηθά να προστατεύει πολύ καλά τη μπάλα. Έπαιζε πιο συχνά ως πάουερ φόργουορντ λόγω των σταθερών του σουτ από μακριά. Δεν έχει γρήγορη πλάγια κίνηση, επομένως δεν είναι κορυφαίος περιμετρικός αμυντικός», ανέφερε αρχικά ο Πλάβσιτς.

«Τέτοιος παίκτης χρειάζεται πολύ για τον Ολυμπιακό»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ βοηθά πολύ στην επίθεση και οι πολλές ώρες στο γυμναστήριο τον έχουν βοηθήσει να φτιάξει καλύτερα στο σώματα του.

«Στην επίθεση, είναι καλός στα pick n pops και μπορεί να προσφέρει δυνατά καρφώματα. Έπαιξε ίσως τη καλύτερη του περίοδο στην Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν εναντίον του Ολυμπιακού όταν έδειξε τα πάντα που ξέρει. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για τη νοοτροπία του πολεμιστή και ο Πετρούσεφ έδειξε σκληρότητα στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί να παίξει είτε ως Power Forward είτε ως Center, οπότε τέτοιος παίκτης χρειάζεται πολύ για τον Ολυμπιακό, επειδή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αμέσως» κατέληξε ο Σέρβος δημοσιογράφος για τον συμπατριώτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags