Ντουάιτ Χάουαρντ: Για την επόμενη ομάδα της καριέρας του ψάχνει ο Αμερικανός σέντερ, που έχει κλείσει τα 37 του χρόνια, και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας του basketnews.com θα επιθυμούσε να βρει σύλλογο στη Euroleague ή στο EuroCup, ακόμη και στην Αυστραλία.

O έμπειρος παίκτης είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την Ταϊβάν και είναι χωρίς ομάδα, με ομάδες της Ευρώπης να είναι σε αναζήτηση παικτών, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάσταση του 37χρονου, αλλά και τα πόσα χρήματα θα ήθελε για συμβόλαιο.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν στο ΝΒΑ  από το 2004 έως το 2022 έχοντας 15.7 πόντους, 11.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.8 μπλοκ και 2.7 λάθη ανά 31.8 λεπτά σε 1242 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Χιούστον Ρόκετς, τους Ατλάντα Χοκς, τους Σάρλοτ Χόρνετς, τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" 300.000 Καρυπίδη με Μορόν - "Γι’ αυτό έφυγε από Μπέτις - Άνετα αντι-Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό"