Facebook Pixel Σέρχιο Γιούλ: Υπόκλιση Γιουλ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Είναι καταπληκτικοί..." - Ατάκες για ΠΑΟ και μεταγραφή Σλούκα (vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-06 18:27:00

Υπόκλιση Γιουλ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Είναι καταπληκτικοί..." - Ατάκες για ΠΑΟ και μεταγραφή Σλούκα (vid)

Sportdog Team
Υπόκλιση Γιουλ στον κόσμο του Ολυμπιακού - "Είναι καταπληκτικοί..." - Ατάκες για ΠΑΟ και μεταγραφή Σλούκα (vid)

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο Ισπανός γκαρντ, όπου μεταξύ άλλων αποθέωσε τον κόσμο των Ερυθρόλευκων, ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Σέρχιο Γιουλ: Την δική του άποψη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, κατέθεσε ο Ισπανός γκαρντ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους Ερυθρόλευκους και τον κόσμο.

«Ποτέ δεν περιμένεις μια τέτοια αλλαγή όμως είναι μια προσωπική απόφαση. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Τον σέβομαι πολύ και είναι νικητής. Κέρδισε πολλούς τίτλους στο καριέρα του και θα πρέπει να τον προσέξουμε. Θα είναι ένα άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ελλάδα. Και σίγουρα σε ένα κατάμεστο γήπεδο ενάντια σε εκπληκτικούς οπαδούς. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για τον Ολυμπιακό και το ΣΕΦ: «Το περιβάλλον είναι καταπληκτικό. Oι Έλληνες οπαδοί είναι καταπληκτικοί. Υποστηρίζουν τις ομάδες τους με εκπληκτικό τρόπο, και ξέρουμε ότι είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις εδώ, αλλά κάναμε σπουδαία δουλειά και αξίζαμε τη νίκη. Eίναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις εδώ γιατί o Ολυμπιακός είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη αρένα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Μας αρέσει να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, ενάντια σε δύσκολες ομάδες», είπε ο Σέρχιο Γιουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags