Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-12-17 12:15:00

Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου

Νέο όνομα για το Τριφύλλι, τι ισχύει για τον Έλληνα ψηλό. Στο Λιμάνι μπορεί να μοιάζει απίθανο πλέον να γίνει άλλη μεταγραφή, ωστόσο οι Πράσινοι ψάχνονται και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα Αταμάν και Γιαννακόπουλος να συμφωνήσουν για την προσθήκη ενός ακόμα 5αριου, με παραστάσεις όμως από Ευρώπη.

Κινητικότητα υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα, καθώς η φετινή Ευρωλίγκα έχει πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και κάποιες παραμέτρους που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα έχει εντυπωθεί σε όλους ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεδομένη θέση στο Final 4 και είναι το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωσηι, τόσο λόγω ρόστερ όσο και λόγω απόδοσης. Αντίστοιχα, κανείς δεν πιστεύει στα αλήθεια ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Βιλερμπάν και, πολύ περισσότερο, η Άλμπα Βερολίνου μέσα στο επόμενο διάστημα, γεγονός που μπορεί να φέρει εξελίξεις στα ρόστερ αυτών των ομάδων και την παράλληλη ενίσχυση σε άλλες ομάδες.

Ενδιαφέρον, όμως, έχουν οι εξελίξεις και στη Μακάμπι που μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά αλλά και από την άποψη των αποτελεσμάτων, αλλά δεδομένα υπάρχει κινητικότητα στην αγορά από πολλές ομάδες που περιμένουν τις εξελίξεις με τον σύλλογο του Ισραήλ.

Το sportdog ρώτησε και έμαθε τι μπορεί να ισχύει που να ενδιαφέρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αν μπορεί να υπάρξει κάποια λύση που να ενδιαφέρει από τη Μακάμπι. Μάθαμε κάποια πραγματάκια. Ας τα δούμε. Για τον Ολυμπιακό έχουν κλείσει οι μεταγραφές, δεν πρόκειται να πάρει άλλον παίκτη - Έχει 5 ψηλούς, η περιφέρεια είναι γεμάτη και μόνο αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός μπορεί να προκύψει κάτι.

Ο Παναθηναϊκός, αντίστοιχα, όπως είναι τώρα δεν αποκλείεται να πάρει έναν ψηλό. Και η Μακάμπι έχει στο ρόστερ της τον Νίμπο, με 9,4 πόντους μέσο όρο και 6 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι τής Ευρωλίγκας και είναι εξαιρετική περίπτωση. Αλλά οι εξελίξεις στη Μακάμπι, αν και εφόσον υπάρξουν, είναι κάτι μακρινό και όχι κάτι που θα γίνει άμεσα.

Ντόρσεϊ-Παπαγιάννης για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και ο... Λοβέρν!

Όπως αναφέραμε νωρίτερα οι Πειραιώτες έχουν πληρότητα και δεν θα κινηθούν για παίκτη, εκτός αν υπάρξει τραυματισμός ή προκύψουν εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη. Για τον Έλληνα άσο, φυσικά, μπορεί να δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός (ειδικά αν προκύψουν εξελίξεις με τον Βιλντόζα και τον Ερυθρό Αστέρα), αν και οι Πράσινοι έχουν στο μυαλό τους και τον Παπαγιάννη! Προφανώς όχι για τώρα αλλά για το προσεχές καλοκαίρι, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις από τη Φενέρ παρά από την Μακάμπι.

Να πούμε κι ένα τελευταίο όνομα που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό αν μέσα στο επόμενο διάστημα η Βιλερμπάν δεν έχει κίνητρο στην Ευρωλίγκα; Ο Τζόφρεϊ Λοβέρν, που βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ μέσο όρο, που η περίπτωσή του είναι πολύ δελεαστική. Αρκεί όμως η ομάδα του να μην έχει κίνητρο στη συνέχεια της Ευρωλίγκας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αποφασίσει να τον ικανοποιήσει οικονομικά... 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από Ελλάδα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Δίψα" να παίξει Ευρωλίγκα - Έρχεται ως έξτρα λύση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags