Facebook Pixel Νίκος Ζέρβας: "Σήμερα ή αύριο η απόφαση για μεταγραφή σέντερ - Θα ήταν χρήσιμος ένα παίκτης τύπου Μπλακ"
Μπάσκετ
| 2024-01-23 11:52:00

Ζέρβας: "Σήμερα ή αύριο η απόφαση για μεταγραφή σέντερ - Θα ήταν χρήσιμος ένα παίκτης τύπου Μπλακ"

Sportdog Team
Ζέρβας: "Σήμερα ή αύριο η απόφαση για μεταγραφή σέντερ - Θα ήταν χρήσιμος ένα παίκτης τύπου Μπλακ"

Ο Νίκος Ζέρβας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός ψηλό μετά τον τραυματισμό και του Μιλουτίνοφ, ενώ σχολίασε την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Το ενδεχόμενο προσθήκης ψηλού εξετάζουν στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ που ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτόν του Μουστάφα Φαλ, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά δεν μπορεί να μην είναι σε σκέψεις. Η μια απώλεια στο ‘5’ αντέχεται, αλλά οι δύο απουσίες είναι δύσκολο. Εγώ θα το έκανα, έστω και για έναν μήνα. Μην περιμένει ο κόσμος κάποιον που θα κάνει μεγάλη διαφορά. Ένας παίκτης τύπου Ταρίκ Μπλακ για παράδειγμα, θα ήταν χρήσιμος. Η όποια απόφαση θα ληφθεί άμεσα, σήμερα-αύριο θα ξεκαθαρίσει γιατί μετά τη Ρεάλ έχει παιχνίδια που πρέπει να πάρει με Άλμπα, Μπάγερν και Βαλένθια», ανέφερε.

Όσο για την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR είπε: «Ο Ολυμπιακός κρατά την εικόνα του φινάλε, γιατί γενικά ήταν μέτριος και είχε πολλούς παίκτες που υστέρησαν. Έβγαλε πάντως μέταλλο και έδειξε πως δεν τα παρατά παρότι βρέθηκε αρκετές φορές πίσω με μεγάλες διαφορές. Θα μπορούσε να περάσει μπροστά και να βάλει μεγάλη πίεση στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει στη συνέχεια να πάρει πράγματα από περισσότερους παίκτες. Δεν μπορεί να έχει έναν τόσο κακό Κάνααν ή έναν Μπραζντέικις που δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί, ειδικά τώρα με τις απουσίες. Έδειξε, πάντως, ο Ολυμπιακός ότι ακόμη και με μειονέκτημα έδρας δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αρκεί να είναι πλήρης».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτζώκας σε δημοσιογράφο: "Δεν τον είδα στις προηγούμενες ήττες - Ξέρω καλά ελληνικά αν και γράφετε…" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags