Facebook Pixel Νάιτζελ Ουίλιαμ Γκος: Φοβερές ατάκες Γκος μετά την Άλμπα - "Σπουδαίος ο χαρακτήρας του Ολυμπιακού" - Αποθέωσε ντεμπούτο Ράιτ
Μπάσκετ
| 2024-01-31 00:02:00

Φοβερές ατάκες Γκος μετά την Άλμπα - "Σπουδαίος ο χαρακτήρας του Ολυμπιακού" - Αποθέωσε ντεμπούτο Ράιτ

Sportdog Team

Στον χαρακτήρα που έχουν φτιάξει οι Ερυθρόλευκοι στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ, ενώ παράλληλα σχολίασε την μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ στην ομάδα.

Νάιτζελ Ουίλιαμ Γκος: Στον χαρακτήρα που φτιάχνει αγώνα με τον αγώνα ο Ολυμπιακός στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας στη NOVA, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ανεβάσαμε την έντασή μας στην άμυνα, ήταν ένα ματς που θύμιζε εκείνο στο Βερολίνο. Βελτιωθήκαμε αμυντικά και τα καταφέραμε».

Για το ντεμπούτο του Μόουζες Ράιτ: «Έδειξε να είναι καταπληκτικός. Είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε, πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τις απουσίες στη θέση «5»: «Παίξαμε χωρίς τρεις σέντερ, είναι... τρελό αυτό. Όμως, προσαρμοστήκαμε. Είμαι χαρούμενος για το πώς αντιδράσαμε απέναντι στη ζώνη και που κερδίσαμε».

Για τα πολλά λεπτά που έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Άλμπα Βερολίνου ο Ίγκνας Μπραζντέικις: «Όσα περισσότερα λεπτά παίρνεις, τόσο καλύτερα νιώθεις. Ελπίζω πως θα συνεχίσει έτσι».

Για το «πνεύμα νικητή» του Ολυμπιακού: «Λέω όλη τη χρονιά πως ο χαρακτήρας της ομάδας είναι σπουδαίος, όπως και η χημεία μας. Δεν αφήσουμε τις ήττες να μας επηρεάσουν και να μας "ρίξουν". Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο να σπάσει το πινακάκι - Απίστευτο ξέσπασμα του έξαλλου Μπαρτζώκα με το ματς στο +13! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags