Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνει το ΟΑΚΑ... Allianz Arena ο Γιαννακόπουλος: Το PAO PARK, το καταπράσινο γήπεδο και το NBA (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-02-15 12:57:00

Κάνει το ΟΑΚΑ... Allianz Arena ο Γιαννακόπουλος: Το PAO PARK, το καταπράσινο γήπεδο και το NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κάνει το ΟΑΚΑ... Allianz Arena ο Γιαννακόπουλος: Το PAO PARK, το καταπράσινο γήπεδο και το NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ένα teaser με τα σχέδια του για το "νέο" σπίτι του τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω stories στο instagram έδωσε μία μικρή γεύση στους φίλους του Παναθηναϊκού για το πως σχεδιάζει να είναι οι εξωτερικοί χώροι του ΟΑΚΑ, αλλά και πως θα είναι το κλειστό.

Ήδη οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει στους εσωτερικούς χώρους και είναι άκρως εντυπωσιακοί και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι εντελώς διαφορετική και στα πρότυπα του NBA. Πάντως, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι σημαντικότερες εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Το PAO PARK, το Basketball Cafe και το κλειστό στα πρότυπα του Allianz Arena

Όπως έδειξε ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού, οι αλλαγές στους εξωτερικούς χώρους είναι πρωτότυπες και δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεφύλλισε το master plan των εργασιών και οι εικόνες που φαίνονται είναι εξωπραγματικές καθώς στα σχέδια του φαίνεται να υπάρχει ένα τεράστιο πάρκο (PAO PARK) όπου μέσα υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, ακριβώς δίπλα ένας ανοιχτός χώρος με τραπέζια, καρέκλες και περίπτερα που θα μπορεί ο κόσμος να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του.

Επίσης, υπάρχει στα σχέδια ένα κλειστό basketball καφέ, πάρκινγκ και η αρένα θα φωτίζεται με πράσινο εξωτερικά και εσωτερικά στα πρότυπα του Allianz Arena! Άλλωστε, η παρακάτω φωτογραφία φαίνεται στα πλάνα που αποκάλυψε στο instagram του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτέλεσε" τον ΠΑΟ με 24 πόντους και τον θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ - "Στέλνει" τον Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags