Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βόμβα με Φουρνιέ - Ανατροπή με Ταβάρες
Μπάσκετ
| 2024-03-01 12:47:00

Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!

Νέα σενάρια για τον Γάλλο σούπερ σταρ του NBA. Μπορεί να τον δούμε στην Ελλάδα όπως έγινε με τον Κροάτη άσο πριν μερικά χρόνια; Ποιες οι εξελίξεις με τον σέντερ της Ρεάλ και το γκαρντ της Φενέρ;

Το όνομα του Έντι Ταβάρες έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς ο πύργος τής Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και, προφανώς, υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από την περίπτωσή του.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, είναι σαφές ότι υπάρχει και έξτρα ελληνικό ενδιαφέρον. Για αυτο και ψάξαμε λίγο παραπάνω την περίπτωσή του.

ΤΑΒΑΡΕΣ: Αυτό που μάθαμε από πρώτο χέρι, είναι ότι τη Ρεάλ δεν πρέπει να την ξεγράφει κανείς! Ο Έντι είναι πολύ σημαντικός για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα και, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, η ισπανική ομάδα συγκεντρωνει τις συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της! Η παραμονή στην Ισπανία, δηλαδή, είναι το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει τώρα, και όχι κάτι άλλο!

ΤΑΒΑΡΕΣ/2: Μπορούν να δημιουργηθούν νέα δεδομένα; Σαφώς, αν στο τραπέζι ρίξει ο Παναθηναϊκός πρόταση με τον αριθμό 3 μπροστά, κάτι που θα δείξει στον Ταβάρες πόσο τον υπολογίζουν στο Τριφύλλι. Μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους Πράσινους υπάρχει, ήδη, ο Λεσόρ, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο! Γιατί αν τυχόν έρθει ο Ταβάρες, που θέλει 25+ λεπτά χρόνου συμμετοχής, ο,τι μένει θα πηγαίνει στον Λεσόρ - Και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι 15 λεπτά χρόνου συμμετοχής θα είναι ικανοποιημένος. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρχει χρόνος για τον Κώστα, που εχει βελτιωθεί αισθητά, αξίζει να παίζει και διαθέτει επίσης ελληνικό διαβατήριο. Να πούμε κι ένα τελευταίο για τον Ταβάρες; Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να υπάρξει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ. Αν και δύσκολα θα μπορεί να δώσει όσα στην Ευρωλίγκα, αλλά η περίπτωσή του είναι στα μπλοκάκια ομάδων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

ΦΟΥΡΝΙΕ: Μια και είμαστε στο ΝΒΑ, αποτελεί οριστική απόφαση να τον Γάλλο άσο να τελειώσει τη σεζόν στους Πίστονς, μετά την ανταλλαγή που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό μέσω των Νικς. Το συμβόλαιο του Φουρνιέ λήγει σε λίγους μήνες είναι περίπου δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ θέλει κάποια στιγμή να έρθει στον Ολυμπιακό - Έχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα ξανά και, κάποια στιγμή, στους Πειραιώτες - Περίπτωση τύπου Χεζόνια/Παναθηναϊκός! Είναι γεννημένος σκόρερ, θα είναι επιτυχία για όποια ομάδα τον φέρει στην Ευρώπη ξανά. Πολύ περισσότερο η ομάδα του Μπαρτζώκα, που έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα ψάξει για γκαρντ που μπορεί να φορτώσει με πολλούς πόντους τα αντίπαλα καλάθια.

ΚΑΛΑΘΗΣ: Το καλοκαίρι θα φύγει από τη Φενέρ, αν και παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός πλάνων πραγματοποιεί μια αξιοπρεπή σεζόν. Λόγω διαβατηρίου, φυσικά, μπορεί να απασχολήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά οι Πράσινοι έχουν ήδη τον Σλούκα στα 34, δύσκολα θα κινηθούν για τον Νικ στα 35. Οι Πειραιώτες, όμως; Είναι ζήτημα, βέβαια, και τι έχει στο μυαλό του ο ίδιος ο παίκτης, τόσο οικονομικά όσο και ως χρόνο συμμετοχής. Γιατί η Αρμάνι παραμονεύει και του δίνει και τα δύο. Αυτό ακούγεται στην Ιταλία. Στο Λιμάνι, πάντως, μπορεί να απογειώσει τους ψηλούς που υπάρχουν. Ειδικά τον Μόουζες Ράιτ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Δεν το έχω ξαναδεί! Με τέτοια εμφάνιση, παίρνεις Ευρωλίγκα - Ξεπέρασε τα… τέρατα ο Λεσόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags