Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγαίνει μπροστά ο Λούντζης, αλλάζει θέση τοπ όνομα
Μπάσκετ
| 2024-03-05 20:26:00

Βγαίνει μπροστά ο Λούντζης με Βίρτους - Αλλάζει θέση τοπ όνομα του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Βγαίνει μπροστά ο Λούντζης με Βίρτους -  Αλλάζει θέση τοπ όνομα του Ολυμπιακού!

 Η ενδεχόμενη απουσία του Τόμας Γουόκαπ προκαλεί προβλήματα στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Μιχάλη Λούντζη να το παίρνει πάνω του με Βίρτους.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση και στιλ πρωταθλητή από το Περιστέρι, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε στην αναμέτρηση. Ο αναντικατάστατος Τόμας Γουόκαπ τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στον επερχόμενο αγώνα απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια είναι στον... αέρα και ο Έλληνας κόουτς ψάχνει λύσεις.

Το πρόβλημα είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν απουσίες στη θέση ''1''. Συγκεκριμένα, οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι νοκ άουτ για το παιχνίδι με τους Ιταλούς στο κατάμεστο ΣΕΦ. Αυτό σημαίνει πως είτε ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμους τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και τους Τόμας Γουόκαπ, των οποίων η παρουσία στο σπουδαίο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, είτε θα ''επιστρατευτούν'' άλλοι παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 35 εκατ. που "αναγέννησαν" τον ΠΑΟ, ο κερδισμένος Ολυμπιακός και πώς ο Σάρας... έσωσε τα λεφτά του Ιτούδη!

Δηλαδή; Ο Μιχάλης Λούντζης θα χρειαστεί να ''κουβαλήσει'' στις πλάτες του το δύσκολο έργο του να μπει στα παπούτσια του ''εγκέφαλου'' Τόμας Γουόκαπ και ταυτόχρονα ο Αϊζέια Κάνααν θα κληθεί να αγωνιστεί στο ''1'' κάτι το οποίο είναι σπάνιο για τον ίδιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags