Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση προπονητή που θα συζητηθεί: "Η Φενερμπαχτσέ είναι η καλύτερη ομάδα στην Euroleague"
Μπάσκετ
| 2024-03-13 16:07:00

Δήλωση προπονητή που θα συζητηθεί: "Η Φενερμπαχτσέ είναι η καλύτερη ομάδα στην Euroleague"

Sportdog Team

Η Βαλένθια πάει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσέ και ο Μουμπρού αποθέωσε την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Βαλένθια ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει χάσει μόνο έναν εντός έδρας αγώνα αυτή τη σεζόν και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Αλεξ Μουμπρού είχε μόνο καλά λόγια να πει.

«Είναι μια πολύ φυσική ομάδα και συγκεντρώνει ταλέντα σε όλες τις θέσεις. Έχει κερδίσει εντός έδρας με 22-1 (96%). Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο τέλος με την ιδέα να παίξουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν ότι ήταν πολύ σκληροί. Είναι ικανά να παίζουν έξω και μέσα με πολλές παραλλαγές. Είναι μια πολύπλοκη ομάδα εντός έδρας με τον κόσμο της που πιέζει πολύ.

Από την άφιξη του Γιασικεβίτσιους έχουν βελτιωθεί σωματικά. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε εκεί. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό τους κάνει πολύ πιο δύσκολο να αμυνθούν. Είναι μια πολύ στιβαρή ομάδα στην επίθεση και πολύ σκληρή στα μετόπισθεν. Τώρα είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρωλίγκα γιατί είναι σε πολύ καλή στιγμή. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και έρχεται η ώρα που είναι η ώρα. Όλα είναι πολύ κοντά και πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags