Facebook Pixel Sportdog.gr | Αμφίβολος ο Τεόντοσιτς με Παναθηναϊκό - «Δεν ξέρουμε αν θα παίξει, θα προσπαθήσει...»
Μπάσκετ
| 2024-03-19 15:50:00

Αμφίβολος ο Τεόντοσιτς με Παναθηναϊκό - «Δεν ξέρουμε αν θα παίξει, θα προσπαθήσει...»

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την παρουσία ή όχι του Σέρβου γκαρντ.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος , μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ομάδας του, αναφέροντας: «Παίζουμε με έναν Παναθηναϊκό που έχει ποιότητα, είναι σε καλή θέση. Από την άλλη, θέλουμε να επιστρέψουμε στη νικηφόρα ατμόσφαιρα μετά την πρόσφατη ήττα. Έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά έχουμε 11 παίκτες και παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε όλες τις επιλογές, αλλά με τους παίκτες που έχουμε, τους εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Στην τελευταία προπόνηση του Ερυθρού Αστέρα πριν τον αγώνα, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντος Σάντος θα χειρουργηθεί, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

«Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Τεόντοσιτς, εξακολουθεί να πονάει, αλλά θα προσπαθήσει, δεν ξέρουμε ακόμα», τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags