Facebook Pixel H Βιλερμπάν διέλυσε την Βαλένθια και την άφησε εκτός play in
Μπάσκετ
| 2024-04-04 23:51:00

Διαστημική Βιλερμπάν! Διέλυσε την Βαλένθια στην Ισπανία και την άφησε εκτός play in (Hls)

Sportdog Team

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν πέτυχε η γαλλική ομάδα η οποία πέρασε σαν... αέρας από την έδρα της Βαλένθια με 69-98, με τον Νάντο Ντε Κολό να έχει 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αποτέλεσμα που... σοκάρει τις Νυχτερίδες μιας και μένουν οριστικά εκτός πρόκρισης στα play in της φετινής Euroleague.

Euroleague: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας προσπάθειές της η Βαλένθια, αφού γνώρισε νέα οδυνηρή ήττα αυτή τη φορά από την αδιάφορη Βιλερμπάν και το όνειρο συμμετοχής στα play in ξεθώριασε...

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Βιλερμπάν μπορούσε να φανταστεί πως η ομαδά του Πιερίκ Πουπέ θα έστηνε τέτοιο πάρτι στην έδρα της Βαλένθια, η οποία έπαιζε τα ρέστα της για συμμετοχή στα play in.

Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως ήταν να κερδίσουν οι Ισπανοί την παρεά του Ντε Κολό ο οποίος έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη και όντας ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Η γαλλική ομάδα εξ αρχής έλεγξε τον ρυθμό και με ένα απίθανο διάστημα από το 18′ έως το 29′ έτρεξε επιμέρους σκορ 30-2 για να επικρατήσει ολοκληρωτικά της Βαλένθια, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των Ισπανών φιλάθλων για την ομάδα τους.

Για τους νικητές ο Λοβέρν είχε 21 πόντους, ο Ντε Κολό 19, από 13 προσέθεσαν Λι και Τόμας.

Από την ισπανική ομάδα (με νίκη της Έφες την Παρασκευή χάνει τις μαθηματικές ελπίδες της για το play in tournament) ο Τζόουνς είχε 18 πόντους κι ο Χάρπερ είχε 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στου Ρέντη με γερό συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα, δεν θέλει ούτε να ακούει για Ολυμπιακό - Αϊτόρ No2;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags