Ολυμπιακός: Πολλά είναι τα χαμόγελα τον τελευταίο καιρό με την εικόνα του Νάιτζελ Ουίλιαμ Γκος, μιας και έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς του με αποτέλεσμα να δίνει το 100% όσων μπορεί και να έχει καταφέρει να προσφέρει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία, κάτι που γίνεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια για τα play off της Euroleague.

Πάντως σε αντίθεση με την άνοδο του Αμερικάνου γκαρντ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει λόγους να προβληματίζεται αφού ο Ολυμπιακός, για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτή τη φορά κόντρα στο Περιστέρι, έδειξε νωθρός και χωρίς κίνητρο και λίγο έλλειψε να ηττηθεί στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός να ξέρει πως κάποια στιγμή θα πληρώσει αυτές τις εμφανίσεις, θέλοντας άμεσα να αλλάξει αυτή τη λογική αφού το πιθανό σταύρωμα με τη Μπαρτσελόνα για τη Euroleague, έχοντας μάλιστα μειονέκτημα, δεν αφήνει περιθώρια χαλαρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλία, ρίχ’το! "Κανονάκι" Σπάθα για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Φώναζαν από τον πάγκο, αλλά... - Συμφωνώ με τον διαιτητή" (Vid)