Facebook Pixel "Η Μακάμπι θα ξεκινήσει με νίκη τη σειρά με ΠΑΟ"
Μπάσκετ
| 2024-04-22 14:37:00

Ατάκα... φωτιά: "Η Μακάμπι θα ξεκινήσει με νίκη τη σειρά με ΠΑΟ"!

Sportdog Team

Δήλωση που θα συζητηθεί από γνωστό Ευρωπαίο δημοσιογράφο που σημείωσε ότι η ισραηλινή ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στους Πράσινους στον πρώτο αγώνα των play off της Euroleague.

Ντονάτας Ουρμπόνας: "Βόμβα" από τον Λιθουανό δημοσιογράφο που μιλώντας στο basket news ανέφερε ότι η Μακάμπι μπορεί να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play off της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

«Φέτος η Μακάμπι έχει σπουδαία νοοτροπία και χαρακτήρα, επειδή είναι πραγματικά ενωμένοι. Οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, τους έχουν κάνει πιο δυνατούς. Είναι μια από τις πιο ενωμένες ομάδες, από τις καλύτερες καλοκουρδισμένες μηχανές που έχουμε στην EuroLeague αυτή τη στιγμή, με τη συνέχεια που έχουν σαν ομάδα.

Γι’ αυτό νομίζω ότι θα κάνουν μια νίκη στο ΟΑΚΑ στην αρχή της σειράς, αλλά προβλέπω πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέντε ματς γιατί πιστεύω ότι θα πάρουν πίσω το πλεονέκτημα στο Βελιγράδι. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θα έχουν 19.000 κόσμο κάθε βράδυ στο ΟΑΚΑ και αυτός θα είναι κρίσιμος παράγοντας στη σειρά», είπε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μέτριος ΠΑΟΚ αλλά και ο ανεπαρκής Πορτογάλος διαιτητής και... ο Ιμπόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags