Facebook Pixel Ο Δημήτρης Καρύδας για την... κατάρα του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
| 2024-04-25 13:46:00

Ο Δημήτρης Καρύδας για την... κατάρα του ΠΑΟ που τον ακολουθεί από το 2018!

Sportdog Team
Ο Δημήτρης Καρύδας για την... κατάρα του ΠΑΟ που τον ακολουθεί από το 2018!

Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει για την… αντίδραση του Παναθηναϊκού όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χαμένο το πλεονέκτημα έδρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η….πέμπτη που ο Παναθηναϊκός καλείται να τα βγάλει πέρα με την ίδια συνθήκη στη σύγχρονη ιστορία των πλέι οφ.Από τότε που καθιερώθηκαν οι best of five σειρές ο Παναθηναϊκός έχει ξαναβρεθεί άλλες τέσσερις φορές στην ίδια θέση. Και η φετινή του ομάδα καλείται να αποδείξει αν έχει το μέταλλο εκείνων του 2009 και του 2012 ή θα παραδοθεί στη…μοίρα του όπως έγινε το 2017 και το 2018!

Από την άνοιξη του 2009 που καθιερώθηκαν τα πλέι οφ με τη σημερινή τους μορφή οι πράσινοι έχουν παίξει άλλες τέσσερις φορές με πλεονέκτημα έδρας. Και τις τέσσερις σε μια ασύλληπτη επανάληψη της ιστορίας είδαν την έδρα τους να σπάει σε ένα από τους πρώτους δύο εντός έδρας αγώνες. Το 2009 κέρδισαν πολύ δύσκολα τον 1ο αγώνα με τη Σιένα αλλά οι Ιταλοί επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ 48 ώρες αργότερα και πήραν αυτό που ήθελαν κερδίζοντας με 84-79 και με ένα μεγάλο παιχνίδι του Τερέλ ΜακΙντάιερ που είχε σημειώσει 24 πόντους. Μετακομίζοντας σε μια πολύ δύσκολη έδρα με αφιλόξενο κοινό όπου τη μεγαλύτερη φασαρία έκαναν εκείνοι που πλήρωναν τα ακριβά διαρκείας και φορούσαν κουστούμια Armani των 2000 ευρώ ο Παναθηναϊκός έκανε μια από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις του νικώντας με 72-53. Και φρόντισε να μην αφήσει τη σειρά….μισή, ούτε να περιμένει τον 5ο αγώνα αφού καθάρισε την πρόκριση για το Βερολίνο κερδίζοντας με 91-84 και τον 4ο αγώνα. Διαβάστε περισσότερα στο Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags